Tiedottaminen

Tiedottaminen

  • Toimipisteiden asioista tiedotetaan pitkälti info-TV:iden ja ilmoitustaulujen kautta.
  • Ryhmänohjaajat tiedottavat lukuvuoden aikana ajankohtaisista asioista.
  • Opintotoimistot käyttävät tiedottamisessa WinhaWilleä sekä huoltajille tarkoitettua WinhaWilhoa, joten niitä kannattaa seurata säännöllisesti.

Opintojesi edistymistä voit seurata osoitteessa wilmassa. Sieltä voit tulostaa myös otteen suoritetuista opinnoista. Tunnukset järjestelmään saat ryhmänohjaajaltasi. Huoltajat voivat käyttää järjestelmää opiskelijan suostumuksella samoilla tunnuksilla.

Muita tiedotuskanavia ovat Varian nettisivut ja Fronterin opiskelijahuone. Seuraamalla Variaa sosiaalisen median kanavissa pysyt kärryillä oppilaitoksemme ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Variaan yhdistävänä aihetunnisteena toimii #vantaanvaria.

Kuvaamme opetustilanteita ja opiskelijoita lukuvuoden aikana erilaisia markkinointimateriaaleja varten. Myös tiedotusvälineet tekevät juttuja opiskelijoistamme mm. lehtiin, televisioon ja radioon. Kuvamateriaalien julkaisemiseen kysytään kirjallinen suostumus kuvattavalta / haastateltavalta. Varia noudattaa kuvamateriaalien ja haastatteluiden käytössä ja niiden julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita. Tätä edellytetään myös tiedotusvälineiltä.‍

facebook twitter instagram youtube