LivingLab

Mistä on kyse?

LivingLab on tulevaisuuden oppimistila

Tikkurilan lukioon on valmistunut keväällä 2017 Vantaan lukioiden yhteinen LivingLab – tulevaisuuden oppimisympäristö. LivingLabissa etsimme ja kehitämme uusimpia oppimista tukevia ratkaisuja. Kokeilemalla otamme selvää siitä, kuinka fyysiset tilaratkaisut sekä teknologiset välineet tukevat parhaalla mahdollisella tavalla pedagogiikkaa sekä oppimista.

Valokuva

‍Tikkurilan lukion uusi oppimistila on LivingLab-toiminnan tukikohta. LivingLabin puitteissa tapahtuva kokeilutoiminta ei rajoitu vain tähän yhteen fyysiseen tilaan, vaan jalkautuu muihin Vantaan lukioihin muun muassa yhteisöllisen toimintatavan ja teknologian avulla.

LivingLab-toiminta perustuu yhteistyölle yritysten, käyttäjien ja jatkuvan tutkimuksen välillä. Opiskelijat, opettajat ja asiantuntijat ideoivat sekä kehittävät yhdessä innovatiivisia ratkaisuja oppimisen edistämiseksi. LivingLab on muuntautuva, joustava ja dynaaminen oppimisen testiympäristö, jossa eri toimialojen osaamista ja asiantuntijuutta yhdistämällä kuljemme kohti niin uuden opetussuunnitelman tavoitteita kuin tulevaisuudessa vaadittavia taitoja sekä osaamista.

Tervetuloa seuraamaan, kuinka yhdessä tekemällä ja rohkeasti kokeilemalla syntyy maailman paras kehittyvä oppimisympäristö – LivingLab!

#LivingLabVantaa

#OppiminenNYT

Tulevaisuuden oppimistila - digioppimisen LivingLab -hankkeelle on saatu rahoitusta Opetushallituksen oppimisympäristöjen kehittämiseen varatuista valtionavustuksista.‍

Valokuva

.vantaa-yleiset-sosiaalinenmedia-facebookshare iframe { float: right; }