Nuorten Vantaa

Uutinen

Syyslomapuuhaa koululaisille

Eurolla uimaan, nutalle hohtokeilaamaan, kuviskurssille Toteemiin, kirjastoon pelaamaan. Puuhaa riittää, mikä olis SUN juttu?

Lue Lisää

Uutinen

Löydä ilmainen liikuntaharrastus

‍ Sporttia kaikille -kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua, vaan voit tulla mukaan silloin,...

Lue Lisää

Nuorisovaltuusto

Nuorisovaltuustovaalien vaalikone on auki!

Nuorisovaltuustovaalit käydään 1.-8.11. Ehdokkaat ovat käyneet vastaamassa vaalikoneen kysymyksiin, joten käy tsekkaamassa kuka heistä olisi sulle sopivin ehdokas!

Lue Lisää

Nutakortti

Nuorisotilojen jäsenkortti

Hanki itsellesi Helsingin, Vantaan, Espoon ja Kauniaisten nuorisotoimien yhteinen jäsenkortti ja avaa ovi sadoille harrastuksille ja hengailumestoille! Yhdellä ja samalla jäsenkortilla voit osallistua nuorisotalojen toimintaan neljässä eri kaupungissa.

Lue Lisää

Tapahtuma

Megarekry

Vantaan kaupunki järjestää yhdessä TE-palvelujen kanssa jo viidennen kerran Suomen suurimman, kaikille avoimen rekrytointitapahtuman viihdekeskus Flamingossa torstaina 26.10.2017 klo 10–15. Tällä kertaa mukaan on ilmoittautunut yli 70 erikokoista...

Lue Lisää

Blogiartikkeli

Kavereita, kirjoittamista, kuvaamista ja kokemuksia

Nuorten toimituksessa ei kiva tekeminen lopu kesken! Nuorten toimituksen nuoret saavat myös mahdollisuuden julkaista juttujaan Vantaan sanomissa!

Lue Lisää

Nuorten toimitus

Vaikuttamiseen riittää Facebook-päivitys ja Instagram-kuva

Eräs ystäväni sanoi juuri, että nuorten yhteiskuntavaikuttamista tunnutaan pitävän lähinnä hyvänä vitsinä. Siinä on jotain perää. Nuorten kykyihin vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin ei tunnuta uskovan, olen huomannut sen itsekin.

Lue Lisää

Nuorten toimitus

Piristystä pimeisiin iltoihin

Ke­sän jäl­keen voi tun­tua jopa vä­hän ma­sen­ta­val­ta, kun läm­pö­ti­lat las­ke­vat ja pi­meä­kin tu­lee ai­kai­sem­min. Kou­lu­jen alku tuo mu­ka­naan myös pal­jon työ­tä ja stres­siä, kun ko­kei­siin lu­ke­mi­nen ja läk­syt as­tu­vat mu­kaan ar­ki­ryt­miin.

Lue Lisää

100 nuoren tarinaa

Mitä kuuluu vantaalaisille nuorille?

Mitä nuorille kuuluu? Mitä asioita pyörii mielessä ihan tavallisilla 9–25-vuotiailla vantaalaisnuorilla? Nuorten maailmaan pääsee tutustumaan kuvaprojektin kautta. 100 nuorten tarinaa -projekti ottaa mallia sosiaalisessa mediassa jo pitkään pyörineestä Humans of New York -kuvaprojektista. Kuvan ja lyhyen tarinan kautta kerrotaan nuorten arjesta ja mietteistä.

Lue Lisää

Blogiartikkeli

Eme, 18

”Musiikki saa mut iloiseksi ja on eniten mun juttu. Oon soittanut kuusivuotiaasta kitaraa, bassoa ja rumpuja.

Lue Lisää

Blogiartikkeli

Oona, 9

”Aloitin syksyllä Kartanonkosken koulussa 4.luokan. Odotan kaikista eniten, että meillä alkaisi valinnaiskielen opiskelu.

Lue Lisää

Ootko kuullut jo Nuorten toimituksesta?