Sivistysvantaa

Wilma, O365 ja SD

‍WILMA

Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä. Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa. Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot sekä viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa. Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta opiskelijan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita. Wilmaa käyttävät myös oppilaitoksen henkilökunta, johto sekä työpaikkaohjaajat.‍

Kirjaudu Wilmaan

O365

O365-palvelu on käytössä kaikilla opetusverkon käyttäjillä. Palveluun kirjaudutaan omalla henkilökohtaisella eduvantaa-tunnuksella .

Microsoft Office 365 ProPlus omalle kotikoneelle

Kaikilla oppilailla ja opettajilla on mahdollisuus ladata veloituksetta uusin Microsoft Office -paketti (Office 365 ProPlus) omalle kotikoneelleen. Windows-koneille on tarjolla Officen uusin 2016-versio.

Office 365 ProPlus -paketti sisältää niin opiskelussa kuin työssä hyödylliset ja tarpeelliset ohjelmat. Pakettiin kuuluu mm. Word, Excel, PowerPoint, OneNote ja Outlook. Voit ladata Officen viidelle omalle tietokoneellesi (Windows tai Mac). Lisäksi voit hakea iPadin, iPhonen tai Androidin sovelluskaupasta Office-sovellukset ja aktivoida ne maksutta opetusverkon tunnuksella.

Office 365 ProPlus -paketin lataaminen onnistuu seuraavalla tavalla:

  • Avaa kotikoneen selaimessa osoite: https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx
  • Kirjoita käyttäjätunnus-kohtaan: 1) oppilaat: @opp.eduvantaa.fi -tunnuksesi 2) opettajat: @eduvantaa.fi -tunnuksesi
  • Seuraavaksi sinut ohjataan kunnan kirjautumispalvelimella, jonne syötetään salasana
  • Klikkaa sivun alareunassa Asenna/Install -painiketta ja seurataan ohjeita

Kirjaudu O365:n

Service Desk ja ISMO

Valokuva

Kun asioit Service Deskin kanssa, huomioi että

  • Tietohallinto tai Service Desk ei koskaan kysy henkilökohtaisia käyttäjätunnuksia työasemalle tehtäviä toimenpiteitä varten. Tunnuksia ei saa koskaan luovuttaa toiselle osapuolelle.
  • Mikäli henkilö soittaa ja ilmoittaa olevansa Service Deskistä, varmista puhelinnumeron avulla, että puhelu on aito. Service Deskin soittaessa vastaanottajalla näkyy numero 010 302 1923 tai +358 10 302 1923.

ISMO-itsepalveluportaali

ISMO on helppo ja käyttäjäystävällinen itsepalveluportaali, joka takaa virheettömämmän ja nopeamman palvelun. Voit tehdä ja seurata Service Deskiin tekemiäsi tukipyyntöjä reaaliajassa, kysyä neuvoa ja pyydä käyttöoikeuksia. Kommunikointi työpyyntöihin liittyen käy helposti portaalissa. ISMO on käytettävissä missä ja milloin vain – myös mobiilisti 24/7. ISMOa voit käyttää Chrome- tai IE9- ja uudemmilla selaimilla.

ismo.vantaa.fi

ISMOon pääset myös Avaimen etusivulta > Työntekijälle.

.vantaa-yleiset-sosiaalinenmedia-facebookshare iframe { float: right; }