Sivistysvantaa

Yksiköt

‍Osa Vantaan sivistystoimen yksiköiden verkkosivuista on siirtynyt sivistysvantaa-palvelimelle. Täältä löydät jatkossa nuorisopalveluiden, peruskoulujen, lukioiden, Vantaan Aikuisopiston ja avoimien päiväkotien sekä asukaspuitojen verkkosivut. Lisäksi sivustolta löytyy erilaisia hanke- tai teemasivuja, kuten Eko-Teko-kilpailut ja LivingLab.

Sivustot linkitetään tänne sitä mukaa kuin ne julkaistaan.

.vantaa-yleiset-sosiaalinenmedia-facebookshare iframe { float: right; }

Linkki

Nuortenvantaa.fi

Vantaalaisten nuorten ikioma sivusto

Lue Lisää

Linkki

EkoTeko -kilpailut

Ekoteko-kilpailu on leikkimielinen kilpailu sivistystoimen yksiköille. Sen tarkoitus on kannustaa ympäristövastuulliseen toimintaan ja kehittää yhdessä uusia ympäristövastuullisia toimintatapoja kouluille, oppilaitoksille, päiväkodeille ja muille sivistystoimen yksiköille. Toteuttajana on Sivistystoimi kumppaneineen.

Lue Lisää

Linkki

LivingLab

LivingLab on tulevaisuuden oppimistila Tikkurilan lukioon on valmistunut keväällä 2017 Vantaan lukioiden yhteinen LivingLab – tulevaisuuden oppimisympäristö. LivingLabissa etsimme ja kehitämme uusimpia oppimista tukevia ratkaisuja. Kokeilemalla otamme selvää siitä, kuinka fyysiset tilaratkaisut sekä teknologiset välineet tukevat parhaalla mahdollisella tavalla pedagogiikkaa sekä oppimista.

Lue Lisää