Sivistysvantaa

Nuorten Vantaa

nuortenvantaa.fi in sivusto, joka lisää nuorten vaikuttamisen mahdollisuuksia ja näkyvyyttä. Tavoitteena on koota kaikki Vantaalla tehtävä nuorisotyö ja nuorten oma ääni yhteen sivustoon.

Sivuston etusivulta löytyvät ajankohtaiset nuorten tapahtumat, nuoria koskettavat uutiset, somenostot ja blogi- sekä vlogipostaukset. Nuoret pääsevät itse tuottamaan sisältöjä verkkosivuille ja he pääsevät vaikuttamaan pikakyselyiden, blogi- ja vlogipostausten sekä nuortenideat.fi-vaikuttamispalvelun avulla. Mediasisältöjen tuottamisesta kiinnostuneet nuoret voivat olla yhteydessä lähimpään nuorisotilaan, jossa neuvotaan sisältöjen tekemisessä ja julkaisemisessa. Mediasisältöjen ei tarvitse liittyä nuorisopalveluiden toimintoihin, vaan tarkoituksena on tarjota kanava ja mahdollisuus ilmaista itseään ja tuoda äänensä kuuluviin.

Myös järjestöt ja seurat voivat tuottaa sivuille sisältöä. Jos tapahtumien, uutisten, tai vaikka järjestön nuorisotoimintaa esittelevien bloggausten tai videoiden tuottaminen nuortenvantaa.fi-sivustolle kiinnostaa, ole yhteydessä nuorisotyötekijä Riikka Helmiseen. Tavoitteena on, että sivustolta löytyisi laajasti tietoa, tapahtumia ja viihdykettä vantaalaisille lapsille, nuorille ja perheille.

Nuorisotilojen omat sivut siirtyvät vantaa.fi-sivustolta nuortenvantaa.fi-sivustolle. Nuorisotiloillamme tapahtuu paljon hienoja asioita, joista pystymme uusien sivujen avulla viestimään entistä paremmin. Vantaan nuorisotiloilta löytyy jokaiselle lapselle ja nuorelle jotakin tekemistä tai kiinnostavaa toimintaa – maksutta. Tervetuloa mukaan!

.vantaa-yleiset-sosiaalinenmedia-facebookshare iframe { float: right; }