Etätunnit

Adobe Connect Pro -etätuntien aikataulut lukuvuonna 2018-2019

Sotungin etälukiossa ei järjestetä lähiopetusta, vaan useilla kursseilla pidetään opetustunteja verkossa. Käytössämme on Adobe Connect Pro (AC) -videoneuvotteluohjelmisto. Sinun ei tarvitse asentaa erillistä ohjelmaa koneellesi, vaan pääset osallistumaan etätunnille nettilinkillä, jonka löydät Fronterista kurssin huoneesta. Saat linkin myös opettajalta Wilma-viestinä.

Etätunneilla opettajat voivat käydä läpi kurssin keskeisiä asioita ja sinä voit osallistua tunneille paitsi katsellen ja kuunnellen myös chatin tai puheen välityksellä. Joillakin kursseilla opettaja on tehnyt valmiita tallenteita kurssin keskeisistä asioista. Katso nämä tallenteet etukäteen, jolloin etätunnilla voidaan käydä läpi epäselviä asioita. Kunkin kurssin Fronter-huoneessa opettaja kertoo tarkemmin etätuntien sisällöistä.

Netissä on useita hyviä oppaita ja videoita Adobe Connect -nettiluennoista. Löydät ne hakusanoilla ”AC ohjeet”. Ainakin Helsingin yliopiston sivuilla (https://www.helsinki.fi/fi/avoin-yliopisto/opiskelu/tule-opiskelemaan/verkko-opinnot/ac-ohjeet-opiskelijalle) on laaja ohjeistus AC:n käyttöön. Ongelmatilanteissa saat apua etälukion IT-tuelta (ari.immonen@eduvantaa.fi).

Yleinen ja ympärivuorokautinen videoyhteyden testaus on mahdollista osoitteessa http://connect.ilonait.fi/common/help/en/support/meeting_test.htm

Etätunnit 2017-18

SOTUNGIN ETÄLUKIO

Sotungintie 19

01200 VANTAA


facebook youtube