Vantaan aikuisopisto

Kurssit

Vantaan aikuisopistossa voit opiskella hyödyllisiä taitoja tai löytää uusia vapaa-ajan harrastuksia. Olemme Vantaan kaupungin ylläpitämä kansalaisopisto – vuosittain järjestämme n. 2000 kurssia ympäri Vantaata.

Kursseille ei ole pääsyvaatimuksia, vaan voit ilmoittautua mille tahansa kurssille!

Tutustu kurssitarjontaan

Kursseja voit selata kätevästi ilmonet.fi-palvelussa, jossa voit myös ilmoittautua kursseille. Ilmonetista löydät myös muiden pääkaupunkiseudun kunnallisten opistojen kurssit.

Vantaan aikuisopiston kurssiluettelon voit noutaa jakelupisteistämme: Opistotalolta, Myyringistä, Vantaa-infosta, Suomalaisesta Kirjakaupasta ja K-Supermarketista. Voit lukea kurssiluetteloa myös verkossa »

Pyrimme tekemään ohjelmaan mahdollisimman vähän muutoksia ohjelmaan lukukauden aikana, mutta muistathan että voimme joutua perumaan kurssin, vaihtamaan sen ajankohtaa tai muuttamaan paikkaa – ajantasaiset tiedot kursseista löydät aina ilmonet.fi-palvelusta.


Koulutusta maahanmuuttajille

Kansalaisopisto-opetuksen lisäksi Vantaan aikuisopisto järjestää vantaalaisille maahanmuuttajille ilmaisia suomen kielen kursseja (starttikurssit), ja lisäksi 17–29-vuotiaat maahanmuuttajat voivat suorittaa Aikuisopistossa suomalaisen peruskoulun päättötodistuksen. Lue lisää »

‍‍