Vantaan aikuisopisto

Kielet

‍Aikuisopiston kielikurssien tavoitteena on kommunikatiivisuus ja käytännön tilanteissa tarvittava toiminnallinen kielitaito. Kursseilla puhutaan, kuunnellaan, luetaan ja kirjoitetaan mahdollisimman paljon kohdekielellä. Pyrimme myös hyödyntämään sähköisiä oppimisympäristöjä opetuksen elävöittämiseksi ja monipuolistamiseksi. Kieliä voi opiskella myös verkkokursseilla, jolloin opiskelu ei ole aikaan eikä paikkaan sidottua

Aikuisopiston kielikursseilla opiskelijat hankkivat itse kurssitiedoissa mainitut oppikirjat. Kielikurssien kurssimaksuun sisältyy monistemaksu.

Selaa kielikursseja ilmonet.fi-palvelussa »

Miten löydän kielitaidoilleni sopivan opiskeluryhmän?

Kielikurssit on opiskelijan taitoihin perustuen jaettu taitotasoihin, jotka helpottavat oikean kurssin valitsemista. Vertaamalla omia taitojasi alla oleviin kriteereihin löydät helpommin omalle taitotasollesi sopivan kurssin. Tasolta toiselle ei yleensä siirrytä yhdessä vuodessa, vaan varsinkin ylemmillä tasoilla seuraavan tason saavuttaminen vaatii määrätietoista ja pitkäjänteistä opiskelua. Vuosikursseja ei aina tarvitse käydä kirjasarjojen numerointia noudattaen, vaan joskus kielitaidolle voi olla hyväksi siirtyä toiseen edellisen kurssin tasoiseen ryhmään. Kielitaito ei kartu tasaisesti, vaan se etenee hyppäyksittäin. Joskus kertaaminen on parempi vaihtoehto kuin jatkuva eteenpäin suuntaaminen.

Valokuva