Vantaan aikuisopisto

Kirjallisuus, teatteri ja äidinkieli

Kirjallisuus

Opiston kirjallisuuskurssit ovat sekä lukupiirejä että kirjallisuusvierailuja. Kirjallisuuspiirien osalta opiskelijat hankkivat kirjat itse, mutta valinnat ensimmäistä kirjaa lukuun ottamatta tehdään yhdessä ryhmän kanssa. Kirjailijavierailulle on hyvä ilmoittautua etukäteen, jotta voimme varmistaa riittävän suuren tilan vierailulle.

Selaa kursseja ilmonet.fi-palvelussa »

Kirjoittaminen

Kirjoittamisen kursseilla on usein tarpeen, että opiskelijoilla on käytössään sähköposti. Myös muilla kuin verkkokursseilla käytetään sähköpostia tekstien välittämisessä opettajalle. Ilmoittautuessa on hyvä tarkastaa, että Aikuisopistolle on annettu toimiva sähköpostiosoite, sillä osoitteet toimitetaan opettajalle jo ennen kurssin käynnistymistä ja ensimmäiset ohjeet saattavat tulla jo ennen ensimmäistä kurssikertaa sähköpostitse.

Selaa kursseja ilmonet.fi-palvelussa »

Teatteri

Teatterin kurssitarjontaan kuuluu näyttelijäntyön kursseja ja näytelmäkursseja sekä improvisaatiota, lausuntaa ja monenlaisia teatterin keinoja soveltavia erikoiskursseja. Kursseilta voit saada laajemminkin varmuutta ja kokemusta esillä olemiseen ja esiintymiseen sekä välineitä esim. esiintymisjännityksen hallitsemiseen. Soveltavilla menetelmillä voit vaikka rikastuttaa omaa osaamista työelämän puolella.

Teatterikurssit tarjoavat oivan vastapainon arjen kiireelle – kursseilla ei ole juurikaan muita pääsyvaatimuksia kuin innostunut asenne ja leikkisä mieli. Irrottaudu arjesta ja löydä oma ilmaisuvoimasi ja -rohkeutesi.

Selaa kursseja ilmonet.fi-palvelussa »

‍‍