Vantaan aikuisopisto

Kurssimaksut ja laskutus

Kurssimaksu on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla ilmonet.fi-palvelussa ja opinto-ohjelmassa. Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan kurssimaksun (lue peruutusehdot täältä). Kurssimaksu laskutetaan kurssin käynnistymisen jälkeen, ja lasku toimitetaan kirjeenä antamaasi osoitteeseen. Laskun voi maksaa myös Vantaa-infossa.

Jos työnantajasi tai jokin muu taho kustantaa kurssin, ilmoita laskutusosoite mahdollisimman pian kyseisen ainealueen opintosihteerille.

Laskun maksuaika on laskun päiväyksestä 14 päivää. Muistutuslaskusta laskutetaan lainmukainen muistutuskustannus. Maksumuistutus tulee suorittaa maksumuistutuksen tiedoilla eräpäivään mennessä, muutoin lasku siirtyy perintään. Maksumuistutukset ja perinnän jatkotoimenpiteet hoitaa perintätoimisto.

Jos sinulla on laskutukseen liittyvää kysyttävää, ota yhteyttä kyseisen kurssin opintosihteeriin.

E-lasku

Lähetämme ensimmäinen laskun aina paperisena. Jos haluat vastaanottaa seuraavat laskut sähköisenä, voit tehdä e-laskusopimuksen omassa verkkopankissasi. Valitse laskuttajaksi Vantaan kaupunki ja laskun aiheeksi Aikuisopisto. Paperisen laskun tilisiirtolomakkeella kerrotaan verkkopankissa tehtävään e-laskusopimukseen tarvittavat tiedot.

Lisää ohjeita e-laskun käyttöönottoon saa omasta verkkopankista ja pankin asiakaspalvelusta.


Alennus työttömille työnhakijoille

Työttömänä työnhakijana saat 50 % alennuksen kurssimaksuista, jotka ovat 21 € tai enemmän (pois lukien *-merkityt kurssit). Lue lisää alennuksesta »