Elina Vienamo

Olen yksi niistä kieltenopettajista, joka on kuukausipalkkaisessa työssä opistolla – suunnittelijaopettajana. Suunnittelijaopettajien tehtävänä on järjestää kaikki kurssit, jotka Ilmonetista löytyvät. Meille voitte siis lähettää vaikka ehdotuksia uusista kursseista – ja muuta palautetta.

Valmistuin englanninopettajaksi -95, mutta opettamisen aloitin vasta 15 vuotta myöhemmin tehtyäni ensin uran yritysmaailmassa. Vaihdoin opettamiseen, koska halusin tehdä töitä ihmisten kanssa organisaatiossa, jossa toimintaa määrittävät muut arvot kuin viivan alle jäävät luvut.

Tärkeintä minulle on, että oppilaat uskaltautuvat (ja jopa innostuvat) puhumaan englantia. Kommunikaatio on pääasia, kielioppi loksahtaa kyllä paikoilleen, kun kieltä riittävästi kuuntelee ja lukee. Mukavinta mitä tunnin lopuksi voi kuulla on: ”Joko se tunti meni?” ”Time flies when you are having fun”. Tunneillani kaikkien on avattava suunsa – englanniksi.

Englanninkielisestä kulttuurista lähinnä sydäntäni ovat Britannia ja Irlanti, ja niistä mielelläni kerron myös oppilaille.

Vapaa-aikanani pyöräilen, leivon, laitan ruokaa ja hoidan koiraa – lapset ovat jo niin isoja, ettei niitä enää juurikaan tarvitse hoitaa.

Tutustu Elinan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunkiSeuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto
facebook instagram youtube