Kira Sidorov

‍Kielet, kulttuurit ja matkustaminen ovat kiehtoneet minua pikkutytöstä lähtien. Vaikka isovanhempani olivat venäläisiä emigrantteja ja elin venäläisen kulttuurin keskellä, en kuitenkaan lapsena suostunut puhumaan venäjää kotona enkä koulussa. 16-vuotiaana minussa kuitenkin yhtäkkiä heräsi kiinnostus juuriini ja rakkaus venäjän kieleen ja venäläiseen kulttuuriin. Niinpä aloitin venäjän opiskelun silloisessa Vantaan työväenopistossa. Opiskelin myös paljon itsenäisesti ja ylioppilasrahanikin käytin venäjän yksitysitunteihin Moskovassa. Lopulta suuri unelmani toteutui ja pääsin opiskelemaan Helsingin yliopistoon venäjän kieltä ja kirjallisuutta.

Venäjän kieli on avannut minulle ikkunan kiinnostavaan kulttuuriin, maahan, sen ihmisiin ja antanut uusia näkökulmia maailmaan. Se on avannut myös ovia moniin erilaisiin työpaikkoihin sekä Suomessa että ulkomailla. Opettaminen on kuitenkin minun juttuni. Ehkä se, mitä itse koin nuorena työväenopiston kurssilla, oli minulle niin vahva kokemus. Se oppimisen ja yhdessäolemisen ja -tekemisen ilo, mitä kursseilla on, on minusta loputtoman innostavaa!

Kielten opiskelu on muuttunut valtavasti vuosien aikana. Nykyisin kielten opiskelussa korostuva kommunikatiivisuus tekee opiskelusta vieläkin hauskempaa ja antoisampaa. Tämä työ on suuri innostuksen lähteeni ja intohimoni ja haluan jatkuvasti oppia ja kokeilla uusia asioita sekä kehittää itseäni myös pedagogisesti. Tällä hetkellä olen erityisen innostunut musiikin hyödyntämisestä kielen ja kulttuurin opiskelussa.

Haluan tarjota ihmisille mahdollisuuden oppimiseen ja yhdessäoloon mukavassa ilmapiirissä. Kielten opiskelussa kun jo luokassa harjoitellessa pääsee luontevalla tavalla tutustumaan uusiin, kiinnostaviin ihmisiin!‍

Tutustu Kiran kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunkiSeuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto
facebook instagram youtube