Liisa Linnanmäki

Kiinnostus vieraisiin kieliin ja kulttuureihin vei minut jo nuorena kielikurssille, Interrailille ja au pairiksi. Koulutukseltani olen filosofian maisteri. Opiskelin germaanista ja ranskalaista filologiaa Helsingin yliopistossa.

Lisäksi olen täydentänyt osaamistani opettajan pedagogisilla opinnoilla (AmO), S2-täydennyskoulutuksilla ja suggestopedisellä peruskoulutuksella. Minulla on vankka työkokemus saksan, ranskan ja S2-opettajan työstä myös oppilaitoksissa ja yrityksissä.

Haluan tarjota kielen opiskelijoille kiinnostavan matkan kohdekieleen, maan kulttuuriin ja elämänmenoon. Muita kulmakiviä opetuksessa ovat oppilaskeskeisyys, monipuoliset opetusmenetelmät ja keskinäinen vuorovaikutus. Samalla kielten opiskelu on hauskaa ja mielenkiintoista, vaikka asetetuista tavoitteista pidetään kiinni.

Kun tekemisen ja oppimisen ilo paistaa opiskelijoiden kasvoilta, olen saavuttanut päämääräni. Arvostan myös sitä, että saan jakaa näin mielenkiinnon kohteeni, saan virikkeitä ja opin paljon uutta opiskelijoiltani.

Tutustu Liisan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunkiSeuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto
facebook instagram youtube