Taija Kuula

Ohjaan tanssi- ja taideterapeuttista kurssipäivää, jossa tutustutaan omiin tunteisiin ja tarpeisiin ja keskitytään levolliseen tekemiseen ja rentoutumiseen.

Olen ammatiltani tanssinopettaja, tanssija ja tanssi-liiketerapeutti. Iän ja omakohtaisen kokemuksen myötä kiinnostukseni liikkeen ja kehollisuuden yhteydestä mielen hyvinvointiin on lisääntynyt.

Liikkeen ja liikkumisen ohjaamisessa minulle on tärkeintä oivallus, vapaus, nautinto, ilo, itseilmaisu ja kokonaisvaltaisuus. Mielikuvien, vapaan ja ohjatun liikkeen avulla on mahdollista vaikuttaa omaan olotilaan ja löytää itseen ja ympäröivään maailmaan uutta näkökulmaa.

Osallistujien palautetta kurssista:

"Kiitos. Ollut kaikkien aikojen parhain kurssi! On saanut tilaa olla juuri sellainen kuin on. Tykkään ohjaajan rauhallisesta ohjaustyylistä, joka on ollut selkeää.”

"Kurssi on antanut vahvoja yhteyksiä intuitioon, yllättäviä tuntemuksia, vapautumista, itseensä tutustumismahdollisuuksia, uusia näkökulmia.”

“Kaikkiaan loistava kurssi, antoisaa sisältöä ja opetusta. Auttoi työstämään monia asioita ja löytämään vastauksia sisältä. Kiitos!"‍

Tutustu Taijan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunkiSeuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto
facebook instagram youtube