Vantaan aikuisopisto

Uutinen

Ilmoittautuminen Vantaan aikuisopiston syksyn kursseille alkaa 13.8.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa 13.8. ja jatkuu koko syksyn ajan. Tänä syksynä opiston uutuuksiin kuuluu mm. hevilaulukurssi, oman vaatekuosin suunnittelu, leivontaan erikoistuva kurssikokonaisuus ja ohjelmointikerho lapselle ja aikuiselle.

Lue Lisää

Selaa kursseja verkossa

Ilmonet.fi-palvelusta löydät kätevästi kaikki kurssimme.

Elämäsi kurssit löytyvät Ilmonetista. Selaa tarjontaa ja ilmoittaudu mukaan!

Lue Lisää

KURSSIVINKKI

Hyvinvointipäivät – aloita syksysi keventäen arkea!

Kevennä arkea kasviksilla ja liikunnalla tällä lyhytkurssilla. Liikuntatunneilla teemme hikisen koko vartaloa kuormittavan treenin. Kotitalouden opetuskerroilla keskitymme kevyeen, mutta täysipainoiseen kasvisravintoon sekä treenaajan välipaloihin.

Lue Lisää

Kurssivinkki

Venäjän kielioppi ruosteessa? Tule kertaamaan yksikön sijamuodot

Tule aloittamaan lukuvuosi mukavissa tunnelmissa yksikön sijamuotojen pikakertauksella. Kurssi Tikkurilassa ma 3.9. - pe 7.9.

Lue Lisää

Kurssivinkki

Ryijyn lumoa kotiin! Taide- ja sisustusryijykurssi alkaa 15.9.

Taide- ja sisustusryijykurssi alkaa 15.9. Tikkurilassa! Kurssilla voit valmistaa ryijyn oman kodin sisustukseen tai vaikkapa lahjaksi.

Lue Lisää

KURSSIVINKKI

Sanat haltuun ja kynät teräviksi (myös verkkokurssina!)

Oletko kadottanut inspiraation kirjoittamiseen, etkä tiedä mistä aloittaa? Vai haluaisitko vain teroittaa kirjallista ilmaisuasi? Nyt voit kehittää molempia, sillä pian alkaa luovan kirjoittamisen perus- ja jatkokurssit.

Lue Lisää

Blogiartikkeli

Miltä tuntuisi katsoa maailmaa uusin silmin?

Miltä tuntuisi katsoa maailmaa uusin silmin? Yksi tie siihen on lähteä kuvataidekursseille: maalaamaan, piirtämään, muovailemaan savea, tai tekemään grafiikkaa. Tapoja on monia ja aloittaa voi oikeastaan mistä tahansa kuvan tekemisen tavasta.

Lue Lisää

Uutinen

Yli 1000 kurssia hevilaulusta kieliopintoihin – tutustu syksyn kursseihin

Kiinnostavia harrastuksia löytyy ympäri Vantaata hevilaulusta kieliopintoihin. Tutustu nyt tarjontaan ja löydä uusi lempiharrastuksesi!

Lue Lisää