Varia

Menuja eri tilaisuuksiin

Menut ovat esimerkkejä mahdollisista kokonaisuuksista. Toiveita saa esittää ja yhdessä voimme miettiä parhaan mahdollisen tarjoilun eri tilaisuuksiin, niin kokoukseen kuin juhlaankin!

Brunssimenu

Sinappisilakat, valkosipulisilakat ja rapusilakat
Muotoillut perunat
Kylmäsavulohta
Pestobroileria
Parmankinkkua
Melonia, ananasta, viinirypäleitä ja omenaa
Saaristolaisleipää, patonkia ja voita
Sinihomejuustoa, valkohomejuustoa ja mustaleima Emmentalia
Marinoituja viikunoita
Pipareita
Mantelikakkua
Glögi, tuoremehu, kahvi ja tee

22 Euroa / hlö

Cocktailpalat

Marinoituja katkarapuja
Siianmätiä mallasleivällä
Kylmäsavuporoa ja gruyere-juustoa
Kirjolohitartar vol au vent
Marinoituja kaaleja
Mantelikakkua ja sitruunakreemiä
Suklaamoussea ja marjoja
Marinoituja hedelmiä sabayon
Omenamehu ja jäävesi

18 euroa / hlö

Kokoustarjottavat

Suolainen piirakka ja vihreä salaatti
Pieni makea
Kahvi, tee

10 euroa / hlö

Yhteydenotot sähköpostitse:
Mervi Niittumäki-Mäntylä, mervi.niittumaki@eduvantaa.fi

.vantaa-yleiset-sosiaalinenmedia-facebookshare iframe { float: right; }