Varia

Autoalan työnjohdon erikoisammattitutkinto

‍Vantaan ammattiopisto Varia ja Kauppiaitten kauppaoppilaitos Mercuria tarjoavat yhdessä johtamisvalmennusta auto- kuljetus- ja varastoalan sekä lentoasemalla toimiville työnjohtajille ja esimiehille. Samalla voit suorittaa lähiesimiestyön ammattitutkinnon, johtamisen erikoisammattitutkinnon, auto- ja kuljetusalan työnjohdon ammattitutkinnon tai autoalan työnjohdon erikoisammattitutkinnon.

Valmennuksen avulla vahvistat esimiesosaamistasi ja opit uusia johtamisen keinoja. Valmennuksen avulla pääset kehittämään mm. organisaatiosi työhyvinvointia, prosesseja, myyntiä ja muutosten läpivientiä.

Valmennuksessa käytetään monipuolisia työvälineitä

  • ThomasHPA –vuorovaikutusanalyysi
  • Tuottava esimies –simulaatiopeli, joka tukee työhyvinvoinnin ja henkilöstötuottavuuden johtamista
  • Lähiopetuspäivien tietoiskut & osallistavat koulutusmenetelmät
  • Sähköinen oppimisympäristö
  • Valmennuksen aikana ohjauskeskustelut, jotka tukevat tutkinnon suorittamista ammattitaitovaatimusten edellyttämällä tavalla

Tutkinnon suorittaminen edellyttää työpaikkaa, jossa ammattitaito voidaan osoittaa. Tutkinto suoritetaan henkilökohtaisen suunnitelman sisältäen lähiopetusta, työssä oppimista ja itseopiskelua. Koulutuksessa on 12 lähiopetuspäivää, joista saat käytännönläheisiä työvälineitä ja harjoitusta johtamistehtävääsi.

Lisätietoja koulutuksesta

Tutkintovastaava Michael Ek sähköpostilla michael.ek@vantaa.fi

Hakeminen

HAE NYT

Mikäli olet kiinnostunut autoalan työnjohdon erikoisammattitutkinnosta tai auto- ja kuljetusalan työnjohdon ammattitutkinnosta.

Mikäli olet kiinnostunut johtamisen erikoisammattitutkinnosta tai lähiesimiestyön ammattitutkinnosta, ilmoittaudu Mercurian sivujen kautta.

.vantaa-yleiset-sosiaalinenmedia-facebookshare iframe { float: right; }