‍Ravintola- ja cateringala maahanmuuttajille

‍Ravintola- ja cateringalan perustutkinnon perusteet,

Ravitsemispalveluissa toiminen, 20 osp

Haku tähän koulutukseen ei ole nyt auki. Voit tutustua avoimiin koulutuksiimme jatkuvan haun sivulla.

Voit hakea koulutukseen, jos

  • olet maahanmuuttaja
  • tunnet ravintola-alaa tai olet kiinnostunut palvelualasta.

Opiskelu sisältää

  • asiakaspalvelun teoriaa ja käytännön harjoituksia
  • asiakaspalveluun liittyvää suomen kieltä
  • ruoanlaiton perusteita
  • hygieniapassi
  • alan matematiikkaa
  • alan puhtaanapidon perusteita
  • ensiapu (EA1)
  • opiskelutaitoja
  • terveysosaamista
  • suomalaisia työelämätaitoja
  • työpaikalla tapahtuvaa työharjoittelua

Nämä opinnot voidaan liittää osaksi ammatillista perustutkintoa tai ammattitutkintoa.

Mahdolliset jatkopolut

  • ohjeita jatko-opiskelupaikan etsimisessä
  • saat ohjeita oppisopimuskoulutuksesta
  • voit hakea työpaikkaa

Lisätietoja

Eija Marttinen, p. 040 824 7397, eija.marttinen@eduvantaa.fi

facebook twitter instagram youtube