Elintarvikeala maahanmuuttajille

Elintarvikealan perustutkinto, Leipuri-kondiittori
Elintarviketuotannossa toimiminen (tutkinnon osa)

Haku tähän koulutukseen ei ole nyt auki. Voit tutustua avoimiin koulutuksiimme jatkuvan haun sivulla.

Voit hakea koulutukseen, jos

  • olet maahanmuuttaja
  • olet tehnyt elintarvikealan töitä tai olet kiinnostunut elintarvikealasta

HUOM! Elintarvikealalla on jauhopölyä. Työ on pääasiassa seisomatyötä. Alalla toimiminen edellyttää hyvää terveyttä (ei astmaa, epilepsiaa tms.) ja normaalia liikkumiskykyä.

Opiskelu sisältää

  • elintarvikkeisiin tutustumista
  • ruoanvalmistuksen perusteita
  • leipomoalan perustöitä
  • koneiden ja laitteiden käyttöä ja puhdistusta
  • asiakaspalvelun teoriaopintoja sekä käytännönharjoituksia
  • hygieniaa ja omavalvontaa
  • ensiaputaitoja (EA1)
  • työpaikalla tapahtuvaa työharjoittelua
  • elintarvikealaan ja asiakaspalveluun liittyvää suomen kieltä
  • suomalaisia työelämätaitoja
  • yhteiskunnassa ja työelämässä tarvittavia taitoja


Opiskeluaika

Opiskelun sisältö ja laajuus suunnitellaan sen mukaan, kuinka paljon sinulla on osaamista ennen opiskelun alkua.
Kun sinulla on riittävästi osaamista, voit suoritta elintarvikealan perustutkinnon tutkinnon osia.

Mahdolliset jatkopolut

  • ohjeita jatko-opiskelupaikan etsimisessä
  • saat ohjeita oppisopimuskoulutuksesta
  • voit hakea työpaikkaa

Lisätietoja

Eija Marttinen, p. 040 824 7397, eija.marttinen@eduvantaa.fi

www.vaylatyohon.fi
Väylä työhön -hankkeessa pilotoidaan uusia koulutuksia kotoutumislain piirissä oleville maahanmuuttajille.

facebook twitter instagram youtube