Varia

Artikkeli

Uudelle opiskelijalle

‍Tervetuloa Variaan! Varian henkilökunta toivottaa menestyksellistä ja muistorikasta opiskeluaikaa! Opiskelu Variassa ...

Lue Lisää

Uutinen

Yhteishaussa Variaan valitut

‍Vantaan ammattiopisto Variaan on keväällä 2018 valittu yhteishaussa seuraavat opiskelijat. Otathan huomioon, että listassa julkaistaan vain niiden hakijoiden nimet, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisemiseen netissä.

Lue Lisää

Blogiartikkeli

Parhaat vinkit: näin pääset opintojen alkuun!

Varian opiskelijana sinulla on mahdollista saada monenlaista erilaista tukea opintojesi eri vaiheissa. Kerää parhaat Varia-vinkit takataskuusi jo heti opiskelujesi aluksi!

Lue Lisää

Artikkeli

JATKUVA HAKU

...

Lue Lisää

Linkki

HAKULOMAKE

HAE TÄSTÄ! Otsikkoa klikkaamalla pääset suoraan Varian jatkuvan haun hakulomakkeeseen, jolla voit hakea Variaan opiskelemaan. Lomakkeen valikosta näet suoraan koulutukset, joissa on parhaillaan haku käynnissä.

Lue Lisää

Artikkeli

Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja, monimuoto-opiskeluna

‍Logistiikan perustutkinto, varastonhoitaja, monimuoto-opiskeluna Logistiikan perustutkinto, varastopalvelujen osaamisala, varastonhoitaja Monimuotokoulutus työn ohessa ...

Lue Lisää

Blogiartikkeli

Opettajalehti: Tästä me tykättiin – lukuvuosi päättyi ja jotain meni hyvinkin

Opettaja-lehti kysyi kolmelta opettajalta, mikä asia tänä lukuvuonna tiivisti ryhmähenkeä työyhteisössä. Koulutusleikkaukset kurittivat erityisesti ammatillisia oppilaitoksia, mutta hyviäkin uutisia löytyi. Yksi Opettajalehden...

Lue Lisää

Uutinen

‍Varia ja Finnair jatkavat koulutusyhteistyöstä kumppanuuteen

Vantaan ammattiopisto Varia ja Finnair ovat solmineet 23.5.2018 kumppanuussopimuksen, joka jatkaa ammattiopiston ja lentoyhtiön välistä pitkäaikaista koulutusyhteistyötä.

Lue Lisää

Blogiartikkeli

Vuoden 2018 taitajien taitaja tulee Vantaalta

Tampereella 14.-17.5. järjestettyjen Taitaja2018-kisojen superosaaja on vantaalainen sähkösaapas.

Lue Lisää

Artikkeli

‍Lentoasemapalvelujen ammattitutkinto - yhteistyössä Finavia

‍Lentoasemapalvelujen ammattitutkinto Kiinnostaako työskentely lentoasemalla? Onko sinulla käyttäjäkokemusta erilaisista työkoneista tai kuljetusalalta ja haluaisit hyödyntää näitä uudessa työympäristössä? Oletko kenties saanut...

Lue Lisää

SIVUSTO

Varian projektit

Varian projektit -sivulla esitellään erilaisia Variassa käynnissä olevia projekteja, kuten VRobotiikka360, MRAmis ja Väylä työhön. Kotimaisten hankkeiden lisäksi sivustolla on ajankohtaisia uutisia Varian kansainvälisistä hankkeista.

Lue Lisää

Blogiartikkeli

Radio Suomi: Vihdoinkin olen lähihoitaja! Oppisopimuskoulutuksella sujuvasti jalka oven väliin

Radio Suomen haastattelussa Varian oppisopimusopiskelija Vaunghucia Ahlqvist ja aikuiskoulutuspäällikkö Anne Heinonen. Varialaiset kertovat, miksi oppisopimuksella opiskelu kannatti ja mitä opiskelu oppisopimuksella oikeastaan tarkoittaa.

Lue Lisää

Menetkö oman alasi kesätöihin?