Elo-kartsi (2019)

Tiedote 1 / 21.8.2019

Terveisiä rehtorilta

Tervetuloa aloittamaan uutta lukuvuotta!

Kartsin lukuvuosi on avattu koko koulun yhteisellä avajaisjuhlalla jo vuodesta 2008 lähtien. Viime perjantaina vietetyssä juhlassa julistettiin Kartsin koulurauha ja yhdeksännen luokan oppilaat antoivat keltanokka -lippiksen ekaluokkalaisille. Pienten koulutulokkaiden ja päättövuottaan aloittavien oppilaiden kohtaaminen on aina yhtä sykähdyttävää. Ensi kevään Ruusujuhlassa osat vaihtuvat, kun ekaluokkalaiset ojentavat ruusun yseille. Nämä kaksi perinnettä symboloivat hienosti yhtenäiskoulun henkeä – mahdollisuutta kaiken ikäisten oppilaiden kohtaamiseen ja toisilta oppimiseen. Yhden tilaisuuden kohtaamisille tarjoaa Kartsin musikaali. Kartsin perinteeksi on muodostunut musikaalin toteuttaminen joka toinen vuosi ja nyt vuorossa on jo kuudes musikaali. Vaikka musikaali esitetään vasta keväällä, sen työstäminen on jo aloitettu. Tästä Elo-Kartsista löytyy musikaalista tarkempaa tietoa.

Vantaan perusopetuksen strategia vuosille 2018-2021 painottaa lukutaidon ja laaja-alaisen osaamisen taitojen kehittymistä sekä oppilaiden osallisuuden lisääntymistä. Tavoitteena on myös sosiaalisten ja tunnetaitojen vahvistaminen, liikkuvuuden ja harrastuneisuuden lisääntyminen sekä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen. Lisäksi kehitetään oppilaan ohjaamista ja työelämätaitoja, jotta oppilaat osaavat tehdä merkityksellisiä, itselle sopivia valintoja ja heidän opiskeluvalmiutensa ja elämänhallintataitonsa lisääntyvät.

Kartsissa perusopetuksen tavoitteet on kiteytetty sloganiksi Lukeva, liikkuva, tunteva Kartsi! Lukeva Kartsi kehittää kielitietoista koulua ja kannustaa oppilaita kirjojen maailmaan. Liikkuva Kartsi tuo liikettä koulupäiviin. Kartsilla on laaja kerhotarjonta ja liikuntakerhojakin on kaiken ikäisille. Tunteva Kartsi tarkoittaa mm. hyvinvoinnin vuosikelloa, jossa lukuvuosi on teemoitettu neljään osaan: Sosiaaliset taidot, Arjen taidot, Tietoisuustaidot ja Turvataidot.

Kartsin arvot ovat hyvinvointi, oppimisen ilo ja toisten kunnioittaminen. Tavoitteemme on olla hyvinvoiva koulu, jossa oppilaat kokevat oppimisen iloa ja jokainen kouluyhteisön jäsen kunnioittaa muita ihmisiä.

Innostavaa, iloista ja turvallista lukuvuotta!

Ystävällisin terveisin,

Tuija Tammi

rehtori

Tervetuloa vanhempainiltoihin syyskuussa

Syyskuussa on kaksi vanhempainiltaa:

1. Juuren ja Tuohen (1-4lk) vanhempainilta on ti 11.9. klo 18

 • Ilta alkaa kunkin luokka-asteen yhteisellä tilaisuudella, jonka jälkeen on ryhmäkohtainen osuus. Yhteisen osuuden aiheena ovat luokka-asteen lukuvuoden teemat ja tavoitteet.

2. Kaarnan ja Latvan (5-9lk) vanhempainilta on ke 18.9. klo 18

 • Illan aiheena on Lukeva Kartsi ja vieraana kirjailija Roope Lipasti. Hän on tuttu mm. Teini talossa -blogista sekä Ylen kolumneista. Lipastilta ilmestyi hiljattain kirja Jälkikasvukausi, jonka mukaan teinin perheessä vanhemmatkin kasvavat tai ainakin pinna venyy muutaman sentin. Tervetuloa kuulemaan ajatuksia kirjoittamisesta, tarinoiden synnystä sekä kasvattamisesta ja kasvamisesta! Esitystä ovat tervetulleita kuuntelemaan myös 1-4 -luokkien huoltajat. Esityksen jälkeen ilta jatkuu ryhmäkohtaisilla tapaamisilla luokissa.

Muutoksia henkilökunnassa

Kartanonkosken koulun pitkäaikainen virka-apulaisrehtori Taru Vento on siirtynyt vastaaviin tehtäviin toiseen kuntaan. Hän toimi Kartsin apulaisrehtorina vuodesta 2007 lähtien. Kiitämme lämpimästi Tarua työstä koko kouluyhteisön hyväksi.

Lämmin kiitos myös koulukuraattori Eivor Aspholm-Lindqvistille, joka on jäämässä eläkkeelle 1.9. alkaen. Eivorin työtä jatkaa Suvi Uuttu.

Lukuvuosioppaan painamisen jälkeen olemme saaneet Kartsille kaksi uutta työntekijää. 7. luokan erityisopettajana toimii Silja Vanhatalo ja koulunkäyntiavustajana Rungossa Kati Rönty.

Lukeva Kartsi

Uusi “lukulukuvuosi” on taas käynnistynyt. Jatkamme työtämme lukutaidon ja lukuilon vahvistamisen parissa muun muassa lukemiseen tai kirjallisuuteen liittyvien pienten haasteiden, aamunavausten ja tapahtumien myötä.

Lukeminen on helppo harrastus, jota voi harrastaa lähes missä ja milloin vain. Kirja on kätevä käyttöliittymä, joka kulkee helposti mukana. E-kirjat ja äänikirjat tarjoavat toisenlaisia lukutapoja perinteisen kirjan rinnalle. Kokeile vaikka kaikkia! Lukemiselle kannattaa antaa mahdollisuus ja aikaa muiden harrastusten rinnalla.

Elo-syyskuun lukuhaaste on lukuharrastuksen herättäminen tai ylläpitäminen. Myös “lukulihakset” vahvistuvat säännöllisestä harjoittelusta! Aloita treenaamalla vaikka viisitoista minuuttia kerrallaan pari kolme kertaa viikossa.

Kirjailija Roope Lipasti vierailee koulussamme keskiviikkona 18.9. Kaarnan oppilaat pääsevät kuulemaan kirjailijaa klo klo 10.15 ja Latvan oppilaat klo 12.30. Lisäksi Roope Lipasti esiintyy Kaarnan ja Latvan vanhempainillassa.

Lukeminen kannattaa aina – ja on muuten kivaakin!

Liikkuva Kartsi

Liikkuvassa Kartsissa syksy tuo tullessaan jalkapallopelit, joihin ilmoittautuminen on käynnissä. Koulustamme löytyy joukkue kaikkiin sarjoihin. Myös alakoulujen maastojuoksukilpailuun voi ilmoittautua. Kiinnostus osallistumiseen kannattaa kertoa luokanopettajalle.

Harrastusviikko on jälleen 26.8-1.9. Harrastusviikolla urheiluseurat, muut harrastustoimintaa järjestävät tahot ja koulu tarjoavat oppilaille mahdollisuuden tutustua erilaisiin vapaa-ajanvietto tapoihin.

Sporttikerhot ovat maanantaisin ja tiistaisin kello 15.45-16.45 koulun liikuntasalissa. Sporttia kaikille ry järjestää myös kaksi liikuntakerhoa keskiviikkoisin. Kerhoista löytyy lisäinfoa tästä Kartsista.

Kartanonkosken, Pointin ja Veromäen liikunnanopettajat kokoontuvat sopimaan liikuntapuiston käytöstä. Kasvavat oppilasmäärät kouluissa vaativat yhteissuunnittelua, jotta kaikki ryhmät pääsevät mm. tekojääradalle.

Tunteva Kartsi

Tuntevassa Kartsissa harjoittelemme lukuvuoden aluksi kaveritaitoja ja hyviä tapoja. Sosiaaliset taidot ovat Hyvinvoinnin vuosikellon teema aina syyslomaan saakka.

Tapahtumia elo-syyskuussa

 • Kartsin hyvinvoinnin vuosikellon teemana kaveritaidot ja hyvät tavat
 • ke 28.8. Poistumisharjoitus klo 9.30 (pääkoulu) ja klo 11.15 (Tammisto)

- klo 10.15 turvallisuusvalistusta 4. luokille, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

 • ma 2.9. Kiinalaisten opettajien ja rehtorien vierailu
 • ti 3.9. Vanhempainyhdistyksen Pihakarkelot klo 18-20
 • ke 11.9. Syys-Kartsi ilmestyy
 • ke 11.9. Vanhempainilta 1.-4. lk klo 18
 • ke 18.9. Kirjailija Roope Lipastin vierailu Kaarnalle klo 10.15 ja Latvalle 12.30 salissa
 • Ke 18.9. Vanhempainilta 5.-9. lk klo 18 salissa
 • pe 20.9. Koko koulu liikkuu! -syysliikuntapäivä klo 9-12
 • Kouluvalokuvaus ti-to 24.-26.9., Tammisto ke 25.9.
 • pe 27.9. Kodin ja koulun päivä, avoimet ovet ja rehtorin aamukahvi klo 8.30

Oppilaskunnan kuulumisia

On taas aika kääriä hihat ja jatkaa tammikuussa aloittaneen luottamusoppilasporukan voimin työtä koulumme hyväksi ja iloksi.

Viikkokokoukset alkavat Guru-luokassa viikolla 34 ja jatkuvat koko syyslukukauden ajan seuraavasti:

 • 2.–4.-luokkalaiset ke klo 10–10.15
 • 5.–9.-luokkalaiset to klo 10–10.15

Yksinäinen peltirumpu -musikaali tulossa keväällä 2020!

Kartsilla on aloitettu valmistella jo viime kevään puolella koulumme seuraavaa musikaalia. Musikaalin tarina vie katsojat seuraamaan erilaisia joukkoja. Millaiset asiat luovat yhteenkuuluvuutta? Entä jos kokee itsensä erilaiseksi kuin muut? Musikaali muistuttaa meitä jokaisen ainutlaatuisuudesta.

Toukokuun lopussa ensi-iltansa saava musikaali tarvitsee toteutuakseen monenlaista osaamista. Aiempina vuosina oppilaita on ollut mukana sankoin joukoin kaikilta vuosiluokilta. Monissa valinnaisissa oppiaineissa työstetään jo jotain osa-aluetta musikaalia varten. Musikaali on tanssin, tarinan, pukujen, valojen ja musiikin juhlaa!

Jotta tarina alkaa elää lavalla, tarvitaan musikaalinäyttelijöitä. Koe-esiintymiset pidetään keskiviikkona 18.9. klo 9.15 alkaen. Koe-esiintymisessä pääsee näyttämään taitonsa näyttelijänä, laulajana ja tanssijana. Tarkempaa tietoa laulettavista kappaleista ja opeteltavista vuorosanoista on tulossa viikon 34 lopussa.

Tervetuloa mukaan!

Musikaalitiimi: Liisa Kemppainen, Aija Keskiväli, Sari Oksanen, Pauliina Penttinen, Reeta Riekkinen, Elsi Santala, Katri Seppinen, Anne Tanskanen ja Iina Vidgrén

Kerhot syyslukukausi 2019

Tänäkin lukuvuonna Kartsin kerhotoiminta on erittäin monipuolista. Koulun kerhoihin ei pääsääntöisesti ole ilmoittautumista vaan oppilas ilmoittautuu kerhoon ensimmäisellä kerhokerralla. Kerhot alkavat syyskuun ensimmäisellä viikolla (vko 36). Toivottavasti kerhovalikoimasta löytyy jokaiselle oppilaalle kiinnostava kerho!

Koulun omat kerhot

Kirjastokummikerho latvalaisille

Kirjastokummina pääset suunnittelemaan kirjallisuuteen liittyviä tapahtumia ja vaikuttamaan kirjallisuuden ja koulukirjaston kautta siihen, millaiseen lentoon lukeva Kartsi tänä vuonna lähtee. Saat kerhosta todistuksen, josta voi olla iloa jatko-opintoihin tai kesätöihin hakiessa. Maanantaisin klo 12.00-12.30 Mediateekissa. Ohjaajana vuoroviikoin Elsi Santala ja Iina Vidgrén.

Kiipeilykerho 1.-6.lk

Kiipeilykerho Juuren ja Rungon oppilaille maanantaisin klo 14.00-16.00 syyslomaan asti. Vesisateella sali on varattu liikuntaryhmille ja silloin kerhoa ei ole. Syysloman jälkeen kiipeilykerho jatkuu klo 15.45-16.45.

Lauluyhtye 5.-9. lk

Lauluyhtyeessä harjoittelemme ohjelmistoa koulumme eri tilaisuuksiin sekä kevään 2020 musikaaliin. Laulamme moniäänistä ohjelmistoa ja perehdymme oikeaoppiseen laulutekniikkaan ja ilmaisuun. Tapaamme ensimmäisen kerran ma 2.9. klo 15-16 musiikinluokassa, Karuna-solussa. Tervetuloa! Opettaja: Anne Tanskanen

Sporttikerho 3.-6. lk

Sporttikerho on avoin kerho 3.-6. luokkien oppilaille sisältäen pelejä, leikkejä ja temppuja ryhmän mielenkiinnonkohteiden mukaan salissa ja/tai ulkona. Ei ilmoittautumista. Ohjaajana Tuomas Muhonen. Maanantaisin klo 15.45. Ensimmäinen kokoontuminen liikuntasalissa 2.9.

Kuoro 1.-4. lk

Juuren ja Rungon kuoro tiistaisin klo 14.00-15.00 Aijan luokassa Laukko-solussa. Kuoro alkaa 3.9. Opettajana Aija Keskiväli.

Kuhnu-kerho

Tahdotko palkintokaappiin? Kiinnostavatko maineteot? Kuhnu-kerho kokoontuu ensimmäisen kerran tiistaina 27.8.2019 klo 14:05 luokassa 6E (Kuitia). Jatkossa Kuhnu-kerhon kokoontumisista ilmoitetaan kerhon omalla WhatsApp -listalla. Lisätietoja Wilmassa, op. Outi Rantala-Mery

Kuvataidekerho 3.-7. lk

tiistaisin klo 14.15-15.45 Teijo-solun kuvataideluokassa. Tutkimme ja teemme kuvia monipuolisesti oppilaiden kiinnostuksen mukaisesti. Tervetuloa mukaan! <3 Liisa Kemppainen

Sporttikerho 7.-9. lk

Pelaamista, temppuilua ja mukavaa liikkumista ryhmän mielenkiinnonkohteiden mukaan salissa ja/tai ulkona. Ei ilmoittautumista. Ohjaajana Tuomas Muhonen. Tiistaisin klo 15.45. Ensimmäinen kokoontuminen liikuntasalissa 3.9.

Insta- ja blogikerho latvalaisille

Kiinnostavatko ajankohtaiset ilmiöt ja tapahtumat? Haluaisitko kuvata niitä sanoin ja kuvin? Tervetuloa mukaan kertomaan koulun kuulumisia Kartsin omassa instassa ja blogissa! Saat kerhosta todistuksen, josta voi olla iloa jatko-opintoihin tai kesätöihin hakiessa. Keskiviikkoisin klo 12.00–12.30 Guru-luokassa. Ohjaajana Elsi Santala.

Saksan kielen kerho 1.-3. lk

Deutsch mit Felix und Franzi - Tervetuloa saksan kielen kerhoon!

Se kokoontuu keskiviikkoisin klo 12.15.-13.15 Haikossa, 5B-luokassa.

Kieltä opiskellaan leikkien ja askarrellen. Open apuna toimivat kaksi hauskaa käsinukkea, sammakko nimeltä Felix Frosch ja ankka nimeltä Franzi Ente. He asuvat saksalaisessa

kirjepostilaatikossa, mutta laatikosta he eivät nouse, ennen kuin kuulevat tuttua kieltä.

Tule rohkeasti mukaan oppimaan, mitä heille pitäisikään sanoa! Ja jos mukana on ollut jo viime vuonna, niin aina voi oppia lisää. Mukaan vain tekemään uusia juttuja!

Kerhoon pääsee mukaan ilmoittautumalla Wilman kautta.

Terveisin: Heli Sahlstedt

Kuvataidekerho 2.-3.lk

Torstaisin klo 14.10-15.10. Kuitia-solussa luokassa 4A. Ohjaajana Jenna Ihalainen.

Taktiikkapelikerho 6. lk

Kerhossa pelaamme tableteilla/kännyköillä erilaisia perinteisiä taktiikkapelejä (mm. shakki, mylly, yatzy...) ja uudempia nokkeluutta ja taitoa vaativia sovelluspelejä (mm. Block! Hexa, Tetris, Candy Crush). Taktiikkapelikerhossa ei ole tarkoitus pelata esim. ammuskelu-, kilpa-ajo- tai jalkapallopelejä. Uusia pelejä voidaan ottaa valikoimaan, kunhan ne täyttävät taktiikkapelien tunnusmerkit. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Osallistujien enimmäismäärä on n. 20 oppilasta. Taktiikkapelikerho kokoontuu perjantaisin klo 12.00-12.30 Laukko-solussa 6A-luokan tiloissa. Tervetuloa pelailemaan porukassa! Opettajana Erkki Savolainen.

Kuviksen välituntikerho 6.-9. luokkalaisille

kuvataideluokassa perjantaisin klo 12-12.30. Kerhossa voi tehdä keskeneräisiä kuvistöitä tai tehdä nopeita luovia tehtäviä. Opettaja: Liisa Kemppainen.

Musikaalikerho latvalaisille

Musikaalikerhossa luomme kevään 2020 musikaalin käsikirjoitusta yhdessä. Kerhon kautta sinulla on mahdollisuus myös päästä näyttelemään. Perjantaisin klo 14–14.45 Guru-luokassa. Ohjaajina Elsi Santala ja Iina Vidgrén.

Muiden toimijoiden kerhot

Sporttia kouluille -kerhot

Entisten Wau liikuntakerhojen tilalle kouluille tulee syksystä -19 alkaen ilmaiset Sporttia kouluille -kerhot ja Sporttia kouluille -liikuntavälitunnit. Toiminta jatkuu varsin samalla tavalla kuin ennenkin, mutta toteuttajatahona on nyt Sporttia kaikille ry yhteistyössä Vantaan kaupungin ja paikallisten urheiluseurojen kanssa.

Keskiviikko

 • 14.00-15.00 Kerho 1.-2.lk, koulun liikuntasali
 • 15.00-16.00 Kerho 3.-6.lk, koulun liikuntasali

Toimintakausi ryhmissä on 2.9.19-15.5.20. Ilmoittautuminen ryhmiin tulee osoitteeseen Hobihobi.fi (välituntitoimintaan ei tarvitse ilmoittautua). Lisää tietoa tulossa Wilmaan Sporttia kouluille -toiminnasta.

Englannin kerho

Learning Fun/The Kids Club-kielikerhot tarjoavat 3-12-vuotiaille lapsille innostavan ja nykyaikaisen lähestymistavan vieraan kielen ja kulttuurin omaksumiseen. Englantia opiskellaan pienissä ryhmissä hauskan ja kannustavan toiminnan, musiikin, leikkien, pelien, ja leikkimielisten kilpailujen avulla.

Opetusohjelmamme alkaa ryhmästä riippuen sanatasolta, lähiympäristön aihepiireistä, rakentuen nopeasti lauseiksi ja vaativammiksi kokonaisuuksiksi. Kannustamme ja rohkaisemme vieraan kielen käyttämistä eri tilanteissa. Käytännössä, peleissä ja leikeissä, kieli tulee luonnolliseksi käyttää. Innostus vie mukanaan! Käytämme tunneilla paljon käytännön tilanneharjoituksia.

Kerhoaika tulee olemaan iltapäivällä. Se ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin. Toivomuksia voi esittää.

HINNAT: Lukukausi 139€ (12kerhokertaa), sisaralennus -10%

(sis. tehtävämonisteet, tapaturmavakuutuksen sekä ALV:n).

Mukaan pääsee ilmoittautumalla puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 27.8. mennessä.

Ilmoittautumiseen lapsen nimi, ikä, luokka, koulu ja vanhempien yhteystiedot.

Come along!

Tiedustelut, ilmoittautumiset:

Learning Fun/The Kids Club

E-mail: kielikerhot[at]gmail.com Puh. 040-5465807

Erityisruokavalioista

Jos ruokailija tarvitsee terveydellisistä syistä erityisruokavaliota, huoltaja toimittaa erityisruokavaliolomakkeen ja lääkärintodistuksen koulun terveydenhoitajalle mahdollisimman pian elokuun aikana. Lääkärinlausuntoa ei edellytetä vähälaktoosisessa ja laktoosittomassa ruokavaliossa eikä kasvisruokavaliossa.

Erityisruokavaliolomake on saatavilla vantaa.fi-sivuilta. Lomakkeessa on lisätietoa terveysperusteisista erityisruokavalioista.

Vakaumukseen tai eettisyyteen perustuva ruokavalio ilmoitetaan syyslukukauden alussa kouluihin oppilastietoilmoituksella.

Välipalaa tarjolla

Iltapäivisin on taas välipalaa tarjolla Herkkulassa maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 14.00-14.15 ja torstaisin klo 14.10 - 14.25. Välipalat niin Herkkulasta ostetut kuin omat eväät syödään ruokalassa ja roskat laitetaan roskikseen.

9-luokkalaisten TET 28.10 – 8.11.2019

Työelämään tutustumisen eli TET-jakson työpaikkojen haku on käynnissä. Voit joko soittaa työpaikkaan tai mennä paikan päälle esittäytymään ja kyselemään mahdollisuutta TET-harjoitteluun. Näin osoitat rohkeutta ja omatoimisuutta. Samalla voit kysellä mahdollisista työtehtävistä ja varmistaa, että voit lähettää yritykseen hakemuksesi. Hakemuksen voi myös lähettää suoraan sinua kiinnostavaan paikkaan sähköpostilla. Videohakemuksenkin voit tehdä.

Kahden viikon TET-harjoittelun voi suorittaa myös kahdessa eri paikassa.

Muista ainakin seuraavat asiat kun soitat:

 • Ota selvää yrityksen nettisivuilta keneen voit olla asiasta yhteydessä
 • Valmistaudu puheluun tekemällä itsellesi muistiinpanot asioista, joita aiot sanoa ja kysyä
 • Aloita puhelu tervehtimällä ja esittelemällä itsesi - kuka olet ja mistä koulusta
 • Kysy onko henkilöllä aikaa puhua työelämään tutustumisesta, jos aikaa ei ole sillä hetkellä, pyydä mahdollisuudesta jättää soittopyyntö tai kysy milloin voisit kysellä asiasta uudestaan
 • Kerro kiinnostuksestasi suorittaa TET-harjoittelu kyseisessä yrityksessä
 • Tärkeää on muistaa mainita milloin TET-jakso on
 • Vastaa kohteliaasti ja selkeästi sinulle esitettäviin kysymyksiin

TET-sopimus täytetään kahtena kappaleena. Toinen sopimuslomake palautetaan opinto-ohjaajalle ennen TET-jakson alkua. Saat siitä kopion itsellesi. Toinen sopimuslomake jää työnantajalle.

Vanhempainyhdistys tiedottaa

Tsemppiä kaikille oppilaille tulevaan lukuvuoteen!

Pihakarkelot

Vanhempainyhdistys järjestää perinteikkään syystapahtuman Kartanonkosken koulun pihalla. Tapahtuma on 3.9. tiistai klo 18.00 – 20.00. Tapahtumasta lisää somessa ja koulujen ilmoitustauluilta.

Tule mukaan tukemaan tärkeää toimintaa!

Vanhempainyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä Kartanonkosken koulun oppilaiden huoltajat sekä koulun henkilökunta. Kannattajajäseniksi voivat liittyä myös muut koulun ja kodin yhteistyön tukemisesta kiinnostuneet tahot. Vanhempainyhdistys tiedottaa toiminnastaan mm. Facebookissa.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 10 euroa lukukaudelta (1.8.–31.7.). Jos haluat liittyä jäseneksi, laita meille sähköpostia osoitteeseen kartsin.vanhempainyhdistys[at]gmail.com ja saat ohjeet liittymiseen.

Jäsenmaksuista saatavat tulot ovat merkittävä osa toimintamme rahoitusta. Varainhankinnasta saatavat eurot tuloutamme 100 %:sti koulun ja oppilaiden arjen tukemiseen.

Jäsenmäärämme vaihtelee vuosittain keskimäärin 50 – 100 jäsenen välillä.

Kartanonkosken koulu

OSOITE: Tilkuntie 5, 01520 Vantaa
040 356 2893

Tammiston opetuspiste: Kaurapellonkatu 3, 01520 Vantaa 050 304 1894

Rehtori:
Tuija Tammi (Latva),
040 060 4363, tuija.tammi@vantaa.fi


Virka-apulaisrehtori:

Ella Väinölä (Juuri ja Runko),
050 312 1706, ella.vainola@vantaa.fi


Vararehtori:

Maria Hohka,
050 303 3092, maria.hohka@vantaa.fi

Koulusihteeri:
Leila Pitkonen 040 356 2893


Koulusihteeri:
Katariina Välilä (ma ja ti)
040 5729105


Vartija:
Nelli Haapaniemi 040 838 0780

Oppilashuolto

Kuraattori: Suvi Uuttu
040 584 9286


Kuraattori:
Sini Laitinen

Terveydenhoitaja
(1 - 6 lk):

Laura Mäkinen
(ma-to, ja parittomat perjantait),
040 632 6588, laura.makinen@vantaa.fi


Terveydenhoitaja
(7 - 9 lk):

Janica Helaskoski
(ti, to, parilliset perjantait),
040 516 0560, janica.helaskoski@vantaa.fi

Koululääkäri:
Kristina Wallenberg (torstaisin)
kristina.wallenberg@vantaa.fi


Oppilaanohjaaja:
Poju Vainio
050 303 8295
poju.vainio@vantaa.fi


Oppilaanohjaaja:
Maria Hohka
050 303 3092
maria.hohka@vantaa.fi

instagram