Vanhempainyhdistys

‍Kivimäen koulussa toimii oppilaiden vanhempien muodostama vanhempainyhdistys. Kaikki Kivimäen koulun oppilaiden vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita vanhempainyhdistyksen jäseniksi ja mukaan toimintaan.


Vanhempainyhdistys tekee yhteistyötä koulun kanssa mm. oppilaille ja vanhemmille suunnattujen tilaisuuksien järjestämisessä ja tukee koulua hankinnoissa mahdollisuuksiensa mukaan. Vanhempainyhdistys myös vastaa oppilaitten valokuvausjärjestelyistä. Koulun ja vanhempainyhdistyksen tapaamisia järjestetään lukuvuoden aikana vähintään kaksi ja koulun edustajana niihin osallistuu rehtori.
Vanhempainyhdistyksen puheenjohtajana toimii lukuvuonna 2017–2018 Kirsi Karhu ja hallitukseen kuuluu vanhempia eri luokka-asteilta. Vanhempainyhdistyksen hallitus kokoontuu yleensä 1–2 kuukauden välein. Hallituksen kokoukset ovat kaikille vanhemmille avoimia tilaisuuksia ja niihin toivotaankin mahdollisimman laajaa osallistumista myös hallituksen ulkopuolelta.
Jos haluat liittyä vanhempainyhdistykseen, laita viestiä osoitteeseen kivimaki.vanhempainyhdistys@gmail.com. Vanhempainyhdistys tiedottaa kokouksista ja muusta toiminnastaan mm. Facebook-sivuillaan, jotka löytyvät nimellä Kivimäen koulun vanhempainyhdistys ry. Käythän tykkäämässä sivusta, niin pysyt ajan tasalla ajankohtaisista asioista!

Kivimäen koulun vanhempainyhdistys


Kivimäen koulu

Henkilöstötila 040 549 2523

Lintukallionkuja 6

PL 2510

01620 Vantaa

Rehtori: Riitta Ruokonen,
050 314 6325

Apulaisrehtori: Pia Yliluoma,
040 867 3990

Koulusihteeri: Kirsi Pentinmäki,
050 302 8082