KUUSIKKOFEST 2019

‍KUUSIKKOFEST 18.5.2019

Tervetuloa iloiseen ja toiminnalliseen koko perheen päivään satujen ja tarinoiden maailmaan! Tänä vuonna menossa on mukana myös Vantaan kaupunki.

Vieraaksemme saapuvat tv:stäkin tutut poliisit Maltti ja Valtti vanhempainyhdistyksemme kutsumina. Päivä on oppilaiden virallinen koulupäivä ja kodin ja koulun yhteistyöpäivä.

Oppilaat saapuvat klo 9.00 luokkiin, joista he siirtyvät opettajansa johdolla yleisöön tai esiintymään. Yleisö voi asettua alapihan takaosaan ja yläpihalle.

Klo 9-10.00:

Rehtori, oppilaskunta ja esiintyvät luokat mo 1-2, 1ab, 4ab ja 5ab ja mo5: musiikkia, näytelmiä, nukketeatteria ja räppiä!

Yhteislaulut: Keväiset metsät ja Peppi Pitkätossu.

Klo 10-10.35:

Maltti ja Valtti -show.

Klo 10.35-11.30: toiminnallista ohjelmaa:

Kouluruokailu oppilaille ja vapaata toimintaa toimintapisteillä: salissa Liikkuvan koulun temppurata, aulassa Taidekarusellin Mäyrä-patsaan valmistaminen, Vantaan Energian roskapoliisi, Vantaan kaupungin infopiste, ötökkäsuunnistus, VPK- Sotungin paloautoa, kirjastoauto, poniratsastusta, pomppulinnat ja vanhempainyhdistyksen kahvila ja grillipiste. Malttia ja Valttiakin voi vielä jututtaa yleisön joukossa, jossa he viipyvät hetken. Buffeteista voi ostaa suolaista ja makeaa ja niissä on mahdollista osallistua arpajaisiin, mutta muilta osin kaikki pisteet ovat maksuttomia. Buffettien ja arpajaisten tuotto käytetään Kuusikon koulun oppilaiden hyväksi.

Klo 11.30-12.00:

Duo Stella ja Elli, BBG.

Kaupunki kertoo: lähimetsäopas oppilaiden haastateltavana.

Musakerho: Ei hätäpäivää.

Otteita kuudesluokkalaisten wanhojen tansseista.

Rehtorin kiitossanat ja Kuusikkolaulu.

Koulun yläpihalla on festin ajan kaupungin teltta ja paikalla kanssanne ovat valmiina keskustelemaan:

· Kuntatekniikka: Paikalla kaupungininsinööri, joka kertoo, miten alueen viheralueita hoidetaan ja miten lähikulmien liikennettä kehitetään.

· Ympäristökeskus: Tule kuulemaan tämän vuoden ötököiden teemavuodesta ja kokeilemaan Ötökkäsuunnitusta (älypuhelin mukaan)

· Varhaiskasvatus: Paikalla Kuusikkotien päiväkodin ja Kuusikon päiväkodin johtaja - tule juttelemaan varhaiskasvatuksesta ja alueen päiväkodeista.

· Kuntalaispalvelut: Tarjolla infoa vapaaehtoistyömahdollisuuksista. Tule myös kokeilemaan sähköistä palautejärjestelmää.

· Pihalle kurvaa myös kirjastoauto. Nyt on loistava mahdollisuus palauttaa lainat, löytää uustta luettavaa ja tutustua kirjastoauton muuhun tarjontaan.

TERVETULOA! Kuusikon koulu, vanhempainyhdistys ry. ja Vantaan kaupunki

Kuusikon koulu

Opettajainhuone 043 8248 283

Hovitie 11

PL 8504

01380 Vantaa

Rehtori: Mirja-Riikka Kilponen,
040 5582808, mirja-riikka.kilponen@vantaa.fi

Apulaisrehtori: Leinonen Teemu,
040 506 8585, teemu.j.leinonen@eduvantaa.fi

Koulusihteeri:
050 3032 350

facebook