Meidän koulumme

Länsimäen koulu on noin 450 oppilaan 4-9. luokkien peruskoulu Itä-Vantaalla.

Koulussamme toimii vuosittain vaihtuvia erilaisia harrastekerhoja kuten urheilukerhoja, taidekerhoja, välipalakursseja jne. Koululla toimii myös Tempo-orkesteri, joka tarjoaa koulun oppilaille mahdollisuuden klassisen musiikin harrastamiseen yhdessä koulukavereiden kanssa. Tempoharrastus on maksutonta. Oma soitin on mahdollista valita jousi- tai puhallinsoittimista. Orkesterit esiintyvät aktiivisesti. Opettajina toimivat Vantaan musiikkiopiston opettajat.

Koulussamme on aktiivinen tukioppilastoiminta, jonka tavoitteena on ennaltaehkäistä koulukiusaamista ja parantaa koulun yhteishenkeä. Tukioppilaat järjestävät paljon erilaista toimintaa, kuten jokasyksyisen ryhmäyttämispäivän tuleville seiskaluokkalaisille. Lisäksi koulumme kuuluu KiVa-kouluhankkeeseen. Tähän Kiusaamisen vastaiseen hankkeeseen sisältyvät kiusaamisen ennaltaehkäisy ja siihen puuttuminen välittömästi.

Länsimäen koulussa toimiva oppilaskunta ideoi ja toteuttaa erilaisia teemapäiviä, kahviloita ja tapahtumia. Oppilaskunta pohtii mm. miten koulua voisi kehittää paremmaksi ja viihtyisämmäksi opiskeluympäristöksi sekä toimittaa ideat Vantaan päättäjille.

Oppilaskuntatyössä pääsee harjoittelemaan kansalaisvaikuttamista ja vaikuttamaan siihen, millainen koulumme ja lähialueemme on nyt ja tulevaisuudessa.

Koulussamme toimivan vanhempainyhdistyksen tavoitteena on edistää kodin ja koulun välistä yhteistyötä, keskustella lasten asioista ja vaikuttaa oppilaita koskeviin päätöksiin.

Länsimäen koulu

Kanslia 043 825 6817

Alakoulu 040 547 2921

Yläkoulu 040 578 7106

Pallastunturintie 27, Vantaa

PL 8508

01030 VANTAAN KAUPUNKI

Rehtori: Pirita Hellberg,
040 184 9023, pirita.hellberg@vantaa.fi

Apulaisrehtori: Tuire Kumpulainen,
050 304 0875, tuire.kumpulainen@vantaa.fi

Koulusihteeri:
043 825 6817

facebook instagram youtube