‍Tukioppilaat

‍Tukioppilaat

Tapahtumat

KUUSIJÄRVIPÄIVÄ

Syyskuun alkupuolella pidettävässä Kuusijärvipäivässä tukioppilaat vievät koulumme uusimmat oppilaat eli kuudesluokkalaiset Kuusijärvelle. Matkalla on yhteistä yllätysohjelmaa. Tavoitteena on, että kaikilla on yhdessä hauskaa.

5.-7.-LUOKKALAISTEN DISKO

Syksyllä järjestetään 5.-7. -luokkalaisille disko koululla.

Diskossa on joka vuosi vaihtuva teema, joka paljastetaan vasta lähempänä diskoa. 5-7-luokkalaisten diskoon pääsevät vain koulumme omat oppilaat ja diskon järjestävät tukioppilaat. Disko on ilmainen!

VÄRIVIIKKO

Väriviikkoa vietetään tammikuussa. Väriviikolla jokaisena päivänä on oma teema. Teemoja ovat vuosien varrella olleet mm. mummo-maanantai, tenava-tiistai, cowboy-keskiviikko, toppavaate-torstai ja pinkki-perjantai.

Väriviikkoon kannattaa osallistua pukeutumalla teemoihin sopivasti, sillä vain oppilaat, jotka “laittavat itsensä likoon” voivat osallistua kilpailuihin ja muihin juttuihin. Ja tietysti jokaisen päivän paras palkitaan mahtavilla palkinnoilla!

YSTÄVÄNPÄIVÄ JA KOKO KOULUN DISKO

Ystävänpäivän tienoilla on koko koulun disko ja halipassipäivä. Disko on tarkoitettu vain oman koulun oppilaille. Disko on päihteetön ja sinne on sisäänpääsymaksu.

Halipassipäivänä tukioppilaat jakavat kaikille halukkaille omat halipassit, joihin kerätään nimiä kaikilta, joita päivän aikana halaa. Erityisesti tukioppilaita kannattaa halata, sillä heiltä voi saada nimmarin lisäksi pienen yllätyksen.

KEVÄTGAALA

Toukokuussa pidettävässä kevätgaalassa koulun parhaimmisto pääsee näyttämään taitonsa muille. Ysiluokkalaisista valitaan Mr. ja Miss Hakunilan lisäksi muut koulun suosikit, kuten Vuoden mopedisti tai Vuoden urheilija. Lisäksi myös koulun tulokkaita ja parasta opettajaa muistetaan omilla palkinnoilla.

Lehtikuusen koulu - Havu (luokat 1 - 4)

Opettajainhuone 040 649 7055

Hiirakkotie 18

01200 Vantaa

Postitusosoite/Postiosoite::

Lehtikuusen koulu - Kaarna (luokat 5 - 9)

Opettajainhuone 040 634 1056

Hiirakkotie 9

01200 Vantaa

Postitusosoite/Postiosoite::

facebook instagram