Nuorten aikuisten palvelut kesällä

Nuorten työpajat

Vantaan nuorten työpajat (keittiö, kodinkunnostus, kädentaito, kulttuuri ja liikunta) toimivat normaalisti koko kesän ajan. Nuorten työpajoille hakeudutaan työkokeiluun muun muassa Ohjaamon kautta. Lisätietoja hakeutumisesta voi kysyä nuorisoneuvojilta nuorisoneuvojat@vantaa.fi tai 050 303 4778/0400591 626. Menolippu sulkeutuu kesän ajaksi.

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö palvelee läpi kesän. Etsivät tavoittaa ma-pe klo 9-15 välillä numerosta 050 312 4372. Etsiviin voi olla yhteydessä myös WhatsAppilla, sähköpostitse etsivanuorisotyo@vantaa.fi tai Instagramin kautta @vantaanetsivat. Verkkoetsivät löytää Discordissa nimimerkeillä Miro Etsivä #5624 ja Eveliinaetsivä #4426 ja Instagramista eveliinavantaanetsiva sekä mirovantaaetsiva. Heidät tavoittaa arki-iltaisin.

Yli 18-vuotiaiden harrastus- ja vapaa-ajantoiminta

Kesäolkkari (ti klo 15–20, Tikkurilan Kirjastopuisto/Monitoimitila Liito, Lummetie 2b). Nuorten aikuisten kesäolkkarissa vietetään aikaa yhdessä tutustuen sekä lauta- ja pihapelejä pelaillen. Olkkarissa on myös vaihtelevia teemoja ja vierailijoita. Ovet ovat avoinna ja Olkkariin voi tulla ja mennä omien aikataulujen mukaan.

Kesämenot (ke klo 15–20, vaihteleva sijainti). Kesämenoissa ohjelma vaihtelee joka viikko: luvassa on retkiä ja lajikokeiluja ympäri Vantaata ja hieman muuallakin. Kaikille retkille ilmoittaudutaan etukäteen. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkit löytyvät osoitteesta bit.ly/nuortenaikuistenkesä2021.

Kesäkahvila (to klo 12–15, Tikkurilan Kipinätalo, Ratatie 2). Nuorten aikuisten Kesäkahvilassa harrastustoiminnan ja etsivän nuorisotyön tiimit laittavat viihtyisän terassikahvilan pystyyn Kipinätalon pihamaalle. Kesäkahvilassa on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä sekä saada apua ja tukea elämän ongelmatilanteisiin. Lisätietoja harrastustoiminnasta.

Rinnallakulkien nuorisotyöttömyys laskuun-hanke käynnistyy 2.8. alkaen. Hanke on työllisyyspalveluiden ja nuorisopalveluiden yhteistyöhanke, joka auttaa nuoria aikuisia kohti työllisyys- ja koulutuspolkua. Kesäaikana toimintaan voi hakeutua nuorisoneuvojien kautta nuorisoneuvojat@vantaa.fi tai 050 303 4778/0400591 626 tai lähettämällä viestiä osoitteeseen rinnallakulkija@vantaa.fi.

Aurinkoista kesää!

  • Julkaistu: 28.06.2021

facebook instagram youtube