Nuorten Vantaan kesä 2021 on täällä Sinua varten

Nuorisotilat eri puolilla kaupunkia järjestävät 10–17-vuotiaille monenlaista toimintaa, josta jokainen löytää varmasti itselleen kivaa kesätekemistä. Tiloilla on avointa toimintaa, päiväleirejä, retkitoimintaa, liikuntaa, kokkausta, grillausta, nutakontti, nutapaku, pelitalotoimintaa ja paljon muuta.

Myös nuorten aikuisten kesän toiminnassa 18–29-vuotiaiden vantaalaisten on mahdollisuus tutustua nuorille aikuisille suunnattuihin palveluihin ja harrastusmahdollisuuksiin monipuolisesti. Mikä parasta, toiminnassa pääsee tutustumaan muihin vantaalaisiin saman ikäisiin, luomaan ystävyyssuhteita ja perustamaan vaikkapa omia harrastusryhmiä. Kesäkahvila, nuorten aikuisten olohuone, retket, lajikokeilut ja vierailut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Apua ja tukea on saatavilla läpi kesän kaikista nuorisotyön yksiköistä. Etsivä nuorisotyö tarjoaa yksilö- ja pienryhmäohjausta sekä kasvokkain että verkossa. Lisäksi kesällä käynnistyy jalkautuva etsivä nuorisotyö, joka tavoittaa nuoria aikuisia muun muassa kirjastoissa, kaduilla ja kauppakeskuksissa. Nuorten työpajat toimivat koko kesän ajan ja niihin on jatkuva haku työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville nuorille.

Erityisnuorisotyöntekijät tekevät alueilla jalkautuvaa nuorisotyötä, työskentelevät pienryhmä- ja yksilötyössä sekä ovat mukana alueiden kesätoiminnoissa. Koulu- ja oppilaitosnuorisotyön kesätoiminnassa panostetaan kontaktin ylläpitoon oppilaisiin ja opiskelijoihin, kohdennettuun ohjaamiseen sekä jalkautuvaan työhön.

Vantaan nuorisopalvelut ja Mopoilevat nuoret ry toteuttavat kesällä yhteistyössä mopoilevaa nuorisotyötä, jossa järjestön työntekijät jalkautuvat moottoripyörillä nuorten mopoilijoiden suosimiin kokoontumispaikkoihin Vantaalla. He tekevät myös nuorisotyötä mopomiiteissä yhteistyössä erityisnuorisotyöntekijöiden ja poliisin kanssa. Toimintaa toteutetaan perjantai-iltaisin vähintään juhannusviikolle saakka ja mahdollisesti myös sen jälkeen. Tiedotamme jatkosta erikseen.

Tutustu:

NuortenVantaa kesä 2021

Nuorisotilojen omissa some-kanavissa

www.bit.ly/nuortenaikuistenkesa2021

Instagramissa @nuoretaikuisetvantaa ja #nuortenaikuistenkesa2021

  • Julkaistu: 25.05.2021
  • Päivitetty: 31.05.2021

facebook instagram youtube