Rajoituksia jatketaan 31.1.2021 saakka

Koronakoordinaatioryhmä linjasi 5.1.2021 kokouksessaan voimassa olevien rajoitusten ja suositusten voimassaolon jatkamisesta 31.1.2021 saakka. Määräaikaisia suosituksia ja rajoituksia jatketaan uuden määräajan jälkeen edelleen tarvittaessa.

Alueellinen nuorisotyö

Nuorisotilat ovat suljettuna 31.1.2021 saakka. Nuorisotyöntekijät jatkavat työskentelyä, pääpaino on jalkautuvassa nuorisotyössä. Tämän lisäksi tehdään digitaalista nuorisotyötä verkossa eri alustoilla ja kohdataan nuoria yksilöllisesti tarpeen mukaan. Nuorisotyö raiteilla (NTR) kohtaa nuoria jalkautuen. Nuorisotilojen ulkopuoliset käyttövuorot perutaan 31.1.2021 saakka.

Nuorten aikuisten palvelut

Nuorten työpajoilla toteutetaan toimintaa pienryhmissä sekä verkossa. Etsivä nuorisotyö kohtaa nuoria verkossa sekä tarvittaessa kasvotusten. Etsivän nuorisotyön Kipinäryhmä toimii verkossa. Kotikäynnit on peruttu. Yli 18-vuotiaiden harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa järjestetään verkossa. Tuupakan autoverstas on suljettu. Nuorten aikuisten illat Myyrmäessä, Liidossa ja Vernissassa on peruttu.

Nuorisotyö kouluissa ja oppilaitoksissa

Nuorisotyö kouluissa jatkaa työskentelyä koulujen kanssa erikseen sovittavalla tavalla. Sen lisäksi tehdään jalkautuvaa nuorisotyötä sekä kohdataan nuoria yksilöllisesti tarpeen mukaan. Oppilaitosnuorisotyö tekee jalkautuvaa nuorisotyötä ja kohtaa nuoria diginuorisotyön keinoin verkossa sekä sen lisäksi yksilöllisesti nuorten tuen tarpeen mukaan.

Kulttuurinen nuorisotyö

Vernissa on suljettuna 31.1.2021 saakka. Vernissasalin tapahtumat ja esitystoiminta on peruttu. Vernissan kahvila on suljettu. Taidetoimintaa ja kulttuurisen nuorisotyön toimintoja toteutetaan digitaalisesti verkossa.

Rajoitukset ovat voimassa 31.1.2021 saakka.

Alueellisesta nuorisotyöstä tietoa antaa nuorisotyön päällikkö Pekka Mäkelä, 040 077 3282, pekka.makela@vantaa.fi

Lisäksi 10-18 -vuotiaiden nuorten toiminnasta lisätietoja saa oman alueen nuorisotilalta.

Nuorten aikuisten palveluista lisätietoja antaa Nuorten aikuisten palvelujen päällikkö Katja Günther, 040 779 5648, katja.gunther@vantaa.fi

Oppilaslaitosnuorisotyöstä lisätietoja antaa Hanke- ja suunnittelupäällikkö Miia Siitonen, 040 042 7715, miia.siitonen@vantaaa.fi

Tiedotamme tilanteesta ja vaihtoehtoisista palveluistamme vantaa.fi -sivuilla ja nuorisopalveluiden Nuorten Vantaan Facebook ja Instagram -kanavissa.

  • Julkaistu: 05.01.2021

facebook instagram youtube