Aviapolis-Kivistön alue

Aviapolis-Kivistön kesätoiminta 2021


Nuorisotiloja avataan torstaista 6.5. alkaen

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksen mukaisesti myös Vantaan nuorisotilat avautuvat torstaista 6. toukokuuta alkaen. Tiloja avataan asteittain porrastetusti ja tilojen henkilömääriä rajoitetaan. Yli 12-vuotiailta edellytetään toistaiseksi maskin käyttöä, mikäli sille ei ole terveydellistä estettä. Nuorisotiloissa toimivat järjestöt, joiden toiminta on suunnattu 20-vuotiaille ja sitä nuoremmille, voivat aloittaa toimintansa maanantaina 3.5., terveysturvallisuusohjeet huomioiden.

Kivistön alueella Kannistossa sijaitseva nuorisotila Kannu on alueen nuorten keskus ja kokoontumispaikka. Sen nuorisotyöntekijät ovat nuorten mielestä superhyviä ja toiminta on monipuolista. Kannussa on kuntosalitoimintaa, tanssia, musiikkia sekä erilaisia pelejä, jotka nuoret ovat itse valinneet. Monitoimisalissa voi tehdä melkein mitä vain!

Pakkalan nuorisotilalla eli Wintillä voit pelailla kavereiden kanssa tai haastaa ohjaajia niin biljardissa kuin pingiksessä tai PS4:lla. Videopelit pelaillaan isolta screeniltä. Wintiltä löytyy myös tietokoneita nuorten käyttöön. Iltaisin kokkaillaan ja otetaan rennosti. Loma-aikoina tehdään retkiä nuorten toiveiden mukaan. Talolta löytyy myös lainavälineitä. Nutakorttia vastaan voit lainata lumilautoja, suksia, rullaluistimia ja paljon muuta.

Lisätietoja

Anne Laari
Nuorisotyön esimies
Aviapolis-Kivistön alue
043 826 8315
anne.laari@vantaa.fi

facebook instagram youtube