Kanniston nuorisotila

Nuorisotilat avataan jälleen 1.6.2020 kesän aukioloajoilla ja kesän ohjelmalla, joka julkaistaan lähiviikkoina. Kesäloma-ajan toimintaa järjestetään rajoitukset ja turvallisuusohjeet huomioiden.

Kaikki ulkopuoliset käyttövuorot on peruttu toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi. Infoamme käyttäjiä heti, kun tiedämme milloin toimintaan paluu mahdollistuu. Muistetaan pitää itsestämme ja toisistamme huolta!

Kanniston nuorisotila:

Instagram: kanniston_nuorisotalo

Whatsapp ja puhelin: 050 302 6079

Facebook: Kanniston nuoriso- ja asukastila
Sähköposti: nuorisotalo.kannisto@vantaa.fi

Mikä on Kanniston nuorisotila, mitä siellä voi tehdä?

Kanniston nuorisotilalla voivat käydä 10-17-vuotiaat nuoret. Meillä voit muun muassa pelata biljardia ja pingistä, lakata kynsiä, kokkailla tai vaikka askarrella. Lisäksi tarjolla on myös kuntosalitoimintaa yli 15-vuotiaille nuorille. Kuntosalitoimintaan osallistumiseen sinun tarvitsee suorittaa aloituskurssi, jossa käydään läpi laitteiden turvallinen käyttö.

Millaisia tiloja ja välineitä sieltä löytyy?

Kanniston nuorisotilasta löytyy kolme toiminnallista huonetta, joista löytyy kuusi tietokonetta, 3 kp, Playstation 4, Playstation 3, Xbox360, neljä televisiota, biljardipöytä, pingispöytä sekä erittäin kattava määrä lautapelejä. Nuorisotilalta löytyy myös soittimilla varustettu bänditila, johon voi avoimen toiminnan aika tulla musisoimaan. Käytössä on myös monitoimisali, jossa voi pelata sisäpelejä tai järjestää esimerkiksi bänditapahtumia. Lisäksi tilalta löytyy kuntosali, jonka toimintaan pitää suorittaa aloituskurssi.

Aukioloajat
Kannun kevät 2020 10 - 12 - vuotiaat 13 - 17 -vuotiaat
Maanantai - -
Keskiviikko - -
Torstai - -
Perjantai - -
Lauantai - -

facebook instagram youtube