Myyrmäen alueen nuorisotilat

Tervetuloa tutustumaan Länsi-Vantaan nuorisotiloihin!

ARKKI

Myyrmäen keskustassa sijaitsee Vantaan suurin nuorisotila Arkki, jonka isoissa tiloissa sekä vanhemmat, että nuoremmat kävijät viihtyvät sulassa sovussa. Arkin monipuolisissa tiloissa voi tehdä monenlaista: tanssia, käydä kuntosalilla, taiteilla, pelata pelejä ja kokkailla. Musaa pääsee soittamaan bändikämpässä, ja sitä voi äänittää studiossa. Arkissa järjestetään myös monipuolisia harrastuksia kuten kokkausta, GP-peli-iltaa ja Huimajunnut -toimintaa. Arkilla on oma futsalvuoro ja jalkapallo on vahvasti mukana Arkin toiminnassa.

MARTINLAAKSO

Martinlaakson Nurkku on suosittu nuorisotila. Nurkulla käy iltaisin paljon nuoria ja he eivät voi olla väärässä; toimintaa riittää joka lähtöön ja nuorisotyöntekijät ovat nuorten mielestä kivoja. Nurkulla on monipuolista tarjontaa ja tilan salissa pelataan joka ilta futsalia. Lisäksi kerran viikossa kokkaillaan nuorten toiveiden mukaan, myös välipalaa on tarjolla keskiviikkoisin. Tilassa on pitkät perinteet biljardiharrastuksesta ja osallistumme vuosittain lajin turnauksiin.

PÄHKINÄRINNE

Pähkinärinteen nuorisotilalla on rento ja hyvä meininki. Osaava ja lämminhenkinen henkilökunta mahdollistaa monipuolista toimintaa nuorille. Nuorisotilalla toimii myös kirjastopiste, josta voit kirjastokortilla napata lukemista mukaasi.

Lisätietoja

Nora Pehrsson
Nuorisotyön esimies
Myyrmäen alue
043 825 0839
nora.pehrsson@vantaa.fi

facebook instagram youtube