Myyrmäen nuorisotila

Nuorisotilat ovat suljettuna 18.3. alkaen. Kaikki nuorisotyöntekijät jatkavat kuitenkin työskentelyä. Pääpaino keskitetään jalkautuvaan nuorisotyöhön, joten nuorisotyö alkaa näkyä kaduilla ja muilla julkisilla paikoilla. Tämän lisäksi tehdään laajamittaista digitaalista nuorisotyötä verkossa eri alustoilla.


Vantaan nuorisopalveluiden discord kanava on avoinna ma-to klo 17-20 ja pe klo 19-22. Discordnupa


Kaikki ulkopuoliset käyttövuorot on peruttu toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi. Infoamme käyttäjiä heti, kun tiedämme, milloin toimintaan paluu mahdollistuu. Muistetaan pitää itsestämme ja toisistamme huolta!

länsi poikkeus some2

Mitä Myyrmäen nuorisotilalla voi tehdä?

Myyrmäen nuorisotila eli Myrtsin nuta on tarkoitettu 4.lk - 17-vuotiaille nuorille. Avoimiin iltoihin voi tulla hengailemaan kavereiden kanssa, kuunnella musiikkia ja pelata biljardia, pingistä tai vaikka Playstation4-pelikonsolia. Ajoittain työntekijät järjestävät ohjattuja toimintoja, kuten turnauksia ja tapahtumia. Lisäksi nuorilla on mahdollisuus varata kerhohuone, studio tai GP-huone oman, pienemmän porukan käyttöön nutakortilla.

Avoimissa illoissa on tarjolla myös monipuolista harrastustoimintaa. Maanantaisin on 4.lk-17-vuotiaille GP klo 16 - 18 ja yli 13-vuotiaille futsal klo 15.30-17 Energia Areenalla. Keskiviikkoisin on harrastuspäivä, tarjolla on kolme erilaista harrastusryhmää. Ryhmät ovat klo 15 - 17. Musa Klubi on 4.lk-17 -vuotiaille, junnujen kokkis 4-6 -luokkalaisille ja pallopelit 4.-lk-17 -vuotiaille. Torstaisin on 4-6 -luokkalaisille tarkoitettu Huimikset klo 16 - 18 ja nuorten (13-17v) kokkis klo 18-20. Perjantaisin on futsal yli 13-vuotiaille klo 16 - 17.30 Kilterin koululla. Kuntosali on avoinna Myrtsin nuta aukioloaikoina niille, joilla on punttiskortti. Kortin voi saada yli 15-vuotias, kun suorittaa aloituskurssin. Aloituskursseista voi kysellä nuorisotilalta tai erityisnuorisotyöntekijä Katri Niemitalolta.

Kokkikset sekä liikuntakerhot ovat toistaiseksi tauolla.

Koululaisten loma-aikoina Myrtsin nutalla järjestetään lomatoimintaa, kuten retkiä, YöNuta ja leirejä. Avoimia iltoja on loma-aikoina vaihtelevasti, seuraa erityisesti loma-aikoina somekanavien tiedotusta!

Musahommat

Myyrmäen nuorisotilalla löytyy myös 32-raitainen Pro-tools -pohjainen äänitysstudio. Demostudion palvelut ovat käytössä kaikille musiikin harrastajille ikään, taitotasoon tai asuinpaikkaan katsomatta ja studioaika maksaa 70€/päivä. Päivä on pituudeltaan enintään kahdeksan tuntia ja sisältää äänityksen, miksauksen ja yhden CD:n. Alle 18-vuotiaille vantaalaismuusikoille studion palvelut ovat maksuttomia. Studioaikoja voi kysyä Ebalta Myrtsin nutalta puhelinnumerosta.

Aukioloiltoina on käytössä myös Open -studio, jossa voi ilman ajanvarausta tulla tutustumaan musiikin tekemiseen ja mahdollisesti äänittämään oman tuotoksen.

Mistä löydän lisätietoa ajankohtaisista tapahtumista?

Helpoiten löydät ajankohtaista tietoa Myyrmäen nuorisotilan tapahtumista somekanavistamme. Myyrmäen nuorisotilalla on omat Instagram- ja Snapchat-tilit ja Facebook-sivu, jonne päivitämme tulevia tapahtumia. Linkit somekanaviimme löytyvät vasemmassa reunassa olevasta laatikosta. Snapchat-tilimme löytyy nimellä @arkkisnappi. Käy addaamassa! :)

Yhteystiedot

Myyrmäen nuorisotila
Liesitori 1 A 3. kerros, 01600 Vantaa

Puhelin 043 825 0841

nuorisotalo.arkki@vantaa.fi
työntekijöiden sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Työntekijät

Nuorisotyöntekijä Tomi "Eba" Mäkynen (musahommat) p. 040 624 7749
Nuorisotyöntekijä Anu Kämäräinen, p. 040 867 6212
Nuorisotyöntekijä Fabian "Fabi" Epah, p.040 3524592
Nuorisotyöntekijä Anni Salovaara, p. 040 482 7239

Oppisopimusopiskelija Nina Tuomivirta
Erityisnuorisotyöntekijä Katri Niemitalo (Kilterin koululla puolet työajasta) p. 040 576 3575
Nuorisotyöntekijä Aila Nyman (20h), virkavapaalla kesään 2021 asti

Nuorisotilat kiinni 18.4 asti tai kunnes toisin ilmoitamme.
Päivä Aukioloaika pikkujunnut (4-5.lk) Aukioloaika isot junnut (6.lk) Aukioloaika nuoret (7.lk-17v) Aukioloaika nuoret aikuiset (18-29v)
Maanantai Kiinni Kiinni Kiinni kiinni
Tiistai kiinni kiinni kiinni Kiinni
Keskiviikko kiinni kiinni Kiinni kiinni
Torstai Kiinni Kiinni Kiinni kiinni
Perjantai Kiinni Kiinni Kiiinni Kiinni
Lauantai (parilliset viikot) Kiinni Kiinni Kiinni kiinni

facebook instagram youtube