Myyrmäen nuorisotila

Myyrmäen nuorisotila aukeaa 6.5 alkaen.

Nuorisotila on avoinna maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Junnut klo 14-17 ja Teinit klo 17-20.30.

Nuorisotilalla noudatetaan korona ohjeistuksia hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä sekä yli 12-vuotiaat käyttävät toiminnassa kasvomaskeja. Tervetuloa toimintaan :)

JÄSENKORTTI

Kaikki toimintamme on maksutonta ja päihteetöntä. Osallistumiseen nuori tarvitsee ainoastaan nuorisopalveluiden jäsenkortin. Jäsenkortti toimii nykyään mobiilisti ja huoltaja hakee sitä nuorelle sähköisesti osoitteesta https://nutakortti.vantaa.fi/hae. Kun hakemus on hyväksytty, nuori saa SMS-viestin, jossa on linkki QR-koodiin. Koodi toimii Vantaan nuorisotilojen jäsenkorttina ja sen voi tallentaa puhelimen kotivalikkoon, jolloin se on helposti käytettävissä. Lisätietoa jäsenkortista saa nuorisotiloilta.

Linkki videoon mobiilinutakortista!Mitä Myyrmäen nuorisotilalla voi tehdä?

Myyrmäen nuorisotila eli Myrtsin nuta on tarkoitettu 4.lk - 17-vuotiaille nuorille. Avoimiin iltoihin voi tulla hengailemaan kavereiden kanssa, kuunnella musiikkia ja pelata biljardia, pingistä tai vaikka Playstation4-pelikonsolia. Ajoittain työntekijät järjestävät ohjattuja toimintoja, kuten turnauksia ja tapahtumia. Lisäksi nuorilla on mahdollisuus varata kerhohuone, studio tai GP-huone oman, pienemmän porukan käyttöön nutakortilla.

Harrastetoiminta

Nuorisotila tarjoaa maksutonta matalan kynnyksen harrastustoimintaa, joka pyörii viikoittain syyskuusta toukokuun loppuun. Ei erillistä ilmoittautumista tai sitoutumista koko kaudeksi!

4.lk-17-vuotiaille GP maanantaisin klo 16 - 18

GP:ssä harjoitellaan autopelien pelaamista ratilla ja polkimilla. Ajoittain järjestämme turnauksia. Aktiivisilla osallistujilla ja turnausten voittajilla on mahdollisuus päästä ajamaan oikealla karting-autolla.

7.lk-17-vuotiaille futsal Energia Areenalla maanantaisin klo 15.30-16.45

Liikunnan iloa ja yhdessä tekemistä ilman korkeampia tavoitteita. Ajoittain järjestämme futsal-turnauksia kiinnostuneille.

4.-6.-luokkalaisille pallopelit Energia Areenalla maanantaisin klo 15.30-16.45

Ohjelmassa futsalia ja sählyä vaihtelevasti. Liikunnan iloa ja yhdessä tekemistä ilman korkeampia tavoitteita. Ajoittain järjestämme futsal-turnauksia kiinnostuneille.

4.lk-17-vuotiaille musaklubi keskiviikkoisin klo 15-16.45

Soittimien, kuten rumpujen tai kitaran soiton opettelua sekä mahdollisuus harjoitella mikkiin laulamista.

4.-6.-luokkalaisille junnukokkis keskiviikkoisin klo 15-16.45

Kokkiksessa laitetaan ruokaa, sekä leivotaan suolaista ja makeaa syötävää. Nuorten omat toiveet ja ideat otetaan huomioon toiminnassa.

7.lk-17-vuotiaille fudista Myyrmäkihallilla (lokakuussa Kilterin koululla) keskiviikkoisin klo 16.30-18.00

Liikunnan iloa ja yhdessä tekemistä ilman korkeampia tavoitteita. Ajoittain järjestämme fudis-turnauksia kiinnostuneille.

4.-6.-luokkalaisille tarkoitettu Huimikset torstaisin klo 15 - 17

Huimikset on monitoimiryhmä, jossa leivotaan, askarrellaan ja pelaillaan osallistujien toiveiden mukaan. Kesäisin Huimiksilla on oma päiväleiritoiminta.

7.lk-17-vuotiaille nuorten kokkis torstaisin klo 18-20

Kokkiksessa laitetaan ruokaa, sekä leivotaan suolaista ja makeaa syötävää. Nuorten omat toiveet ja ideat otetaan huomioon toiminnassa.

4.lk-17-vuotiaille palloiluklubi perjantaisin klo 16-17.30 Kilterin koululla

Pallouiluklubissa voidaan pelata nuorten toiveiden mukaan futsalia, korista, lentopalloa, sählyä tai vaikka polttopalloa. Liikunnan iloa ja yhdessä tekemistä ilman korkeampia tavoitteita.

Kuntosalitoiminta

Kuntosali on avoinna Myrtsin nuta aukioloaikoina niille, joilla on punttiskortti. HUOM! Koronan johdosta punttikselle pääsee rajoitettu määrä nuoria ja jokaisen tulee puhdistaa laitteet aina käytön jälkeen. Punttiskortin voi saada yli 15-vuotias, kun suorittaa aloituskurssin. Aloituskursseista voi kysellä nuorisotilalta tai nuorisotyöntekijältä Juha Huopaiselta p. 040 631 8685.

Lomatoiminta

Koululaisten loma-aikoina Myrtsin nutalla järjestetään lomatoimintaa, kuten retkiä, tapahtumia, YöNuta ja leirejä. Avoimia iltoja on loma-aikoina vaihtelevasti, joten seuraa erityisesti silloin somekanavien tiedotusta!

Pelitalo

Myrtsin nutalle on auennut syksyllä 2020 Länsi-Vantaan ikioma pelitalo!

Pelitalo on avointa ja maksutonta pelitoimintaa järjestävä nuorten tila. Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 4.lk-17 -vuotiaille nuorille. Pelitalolla on aina mukana nuorisotyöntekijä, joka tuntee pelikulttuurin ja pelikasvatuksen perusperiaatteet. Nuorisotyöntekijä ohjaa pelaamista ja pelaa myös yhdessä nuorten kanssa. Näin hän voi tarvittaessa keskustella peleistä, niiden sisällöistä ja olla tukena, jos joku peli aiheuttaa negatiivisia tunteita tai reaktioita nuorelle. Pelitalolla järjestetään avointen iltojen lisäksi pienryhmätoimintaa, teemailtoja ja striimausta.

Lisää pelitalon toiminnasta ja aukioloajat löydät täältä.

Mistä löydän lisätietoa ajankohtaisista tapahtumista?

Helpoiten löydät ajankohtaista tietoa Myyrmäen nuorisotilan tapahtumista somekanavistamme. Myyrmäen nuorisotilalla on omat Instagram- ja Snapchat-tilit, jonne päivitämme nutan kuulumisia ja tulevia häppeninkejä.. Myyrmäen nutan IG-tiliä voit seurata @myrtsinnnuta ja snäpissä sama @myrtsinnuta. Käy addaamassa! :)

Yhteystiedot

Myyrmäen nuorisotila
Liesitori 1 A 3. kerros, 01600 Vantaa

Puhelin 043 825 0841

nuorisotalo.arkki@vantaa.fi

Työntekijät

Nuorisotyöntekijä Fabian "Fabi" Epah, p.040 3524592, IG @nuorisotyontekija_bigmanfabi, maribete.epah@vantaa.fi
Nuorisotyöntekijä Miro Putkonen (pelitalo), p. 040 183 2854, IG @myrtsinpelitalo, miro.putkonen@vantaa.fi
Nuorisotyöntekijä Aydaruus Wehliye (20h) aydaruus.wehliye@vantaa.fi
Nuorisotyöntekijä Jenni Juppi, 0405763575, jenni.juppi@vantaa.fi Nuorisotyöntekijä Janna Kujala, 0408676212, janna.kujala@vantaa.fi Nuorisotyöntekijä Juha huopainen, 0406318685, IG @nurkunjuhis, juha.huopainen@vantaa.fi

Erityisnuorisotyöntekijä Anni Salovaara, p. 040 482 7239 IG @annimyrtsinnuta, anni.salovaara@vantaa.fi

Aukioloajat 10.8.2020 alkaen
Päivä Aukioloaika pikkujunnut (4-5.lk) Aukioloaika isot junnut (6.lk) Aukioloaika nuoret (7.lk-17v) Aukioloaika nuoret aikuiset (18-29v)
Maanantai 14-17 14-17 17-20.30 kiinni
Tiistai kiinni kiinni kiinni kiinni
Keskiviikko kiinni kiinni kiinni kiinni
Torstai 14-17 14-17 17-20.30 kiinni
Perjantai 14-17 14-17 17-20.30 Kiinni
Lauantai (parilliset viikot) kiinni kiinni kiinni kiinni

facebook instagram youtube