Tilavaraukset

TILAPÄISET KÄYTTÖVUOROT

Osaa Nuorten monitoimitila Liidon tiloista voi varata tilapäiseen käyttöön esim. tapahtumia ja kokouksia varten. Tilapäisten käyttövuorojen osalta lisätietoa ja hakuohjeet saa vahtimestareilta: p. 043 825 0857 tai vahtimestarit.liito@vantaa.fi


VAKINAISET KÄYTTÖVUOROT

Toimintakauden 2019 – 2020 käyttövuorojen hakuaika on 1.3.- 1.4.2019. Vuoroja haetaan ajalle 1.9.2019 - 31.5.2020. Vuorot eivät ole käytettävissä koulujen loma-aikoina. Käyttövuorohakemus on ladattavissa sivun alareunassa. Hakulomake toimitetaan Nuorten monitoimitila Liitoon vahtimestareille tai vahtimestarien sähköpostilaatikkoon (vahtimestarit.liito@vantaa.fi).

Tiloja myönnetään pääsääntöisesti nuoriso- ja varhaisnuorisojärjestöille, vantaalaisille nuorten toimintaryhmille sekä vantaalaisten lasten ja nuorten kanssa toimiville tahoille.


KÄYTTÖÖN VARATTAVISSA OLEVAT TILAT

*Nuorten monitoimitila Liito sijaitsee kahdessa kerroksessa. Kaikkiin tiloihin on esteetön pääsy.


HORISONTTI Horisontti on varustettu sohvaryhmällä, muutamalla työskentelypöydällä ja tietotekniikkapöydillä. Tilassa on videotykki ja televisio sekä 5 tietokonetta. Tila sijaitsee toisessa kerroksessa ja sinne on esteetön pääsy. Tila ei ole varattavissa ma-pe klo 8-16 väliselle ajalle. Tilassa ei ole kahvinkeittomahdollisuutta.

HORISONTTI

SATEENKAARI Sateenkaari soveltuu parhaiten pienten ryhmien kokouksiin, keskusteluihin ja koulutuksiin. Pöydän ympärille mahtuu maksimissaan 15 henkeä ja tilassa on videotykki ja -kangas. Tila sijaitsee toisessa kerroksessa ja sinne on esteetön pääsy. Tila ei ole varattavissa ma-pe klo 8-16 välisenä aikana. Tilassa ei ole kahvinkeittomahdollisuutta.

NUORISOTILA Soveltuu monipuoliseen harrastamiseen ja 10-20 hengen kokouksiin. Tilassa on keittiönurkkaus sekä videotykki ja -kangas. Tilaan ei myönnetä käyttövuoroja nuorisotilan toiminta-aikoina. Tila sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja sinne on esteetön pääsy.

NUORISOTILA Nuorisotilan yhteydessä oleva keittiönurkkaus

PYÖRRE Tila soveltuu monipuoliseen, myös liikunnalliseen, harrastamiseen sekä maksimissaan 40 hengen kokoustamiseen. Tilasta löytyy tuoleja ja pöytiä käyttäjien käyttöön sekä videotykki ja -kangas. Tilaan ei myönnetä käyttövuoroja nuorisotilan toiminta-aikana. Tila sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja sinne on esteetön pääsy. Tilassa ei ole kahvinkeittomahdollisuutta.

PYÖRRE

KOMEETTA Komeetta soveltuu hyvin monipuoliseen käyttöön. Tilaa voidaan käyttää mm. koulutuksiin, kokouksiin tai kädentaidon harrastustilana. Tilassa on videotykki ja kaksi vesipistettä (ei keittiötä). Samanaikaisesti tilassa mahtuu olemaan 30-40 henkeä. Tila sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja sinne on esteetön pääsy. Tila ei ole varattavissa ma-pe klo 8-16 välisenä aikana.

KOMEETTA

KOMEETTA

facebook instagram youtube