Tekemistä

Nuorisotiloilla järjestetään kesällä monipuolista toimintaa!​ Luvassa on musiikkia, kädentaitoja, pelejä, kokkausta, turnauksia, leirejä ja retkiä koronan niin mahdollistaessa. Kesäohjelmaa suunnitellaan nuorten toiveista käsin! Toiminta on maksutonta ja suunnattu 9-17-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Vantaan nuorten aikuisten kesä tarjoaa iloa, huvia, uusia kokemuksia, tukea ja apua vantaalaisille 18–29-vuotiaille nuorille aikuisille. Nuorten aikuisten kesän toiminnassa on mahdollisuus tutustua Vantaalla oleviin nuorille aikuisille suunnattuihin palveluihin ja harrastusmahdollisuuksiin monipuolisesti. Mikä parasta - toiminnassa on mahdollista tutustua muihin vantaalaisiin saman ikäisiin ihmisiin, luoda ystävyyssuhteita ja perustaa vaikka omia harrastusryhmiä. Nuorten aikuisten kesän tapahtumat, retket, lajikokeilut ja vierailut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Uutinen

Vantaan nuorten aikuisten kesä 2021

Maksutonta kesätekemistä on tarjolla 18-29-vuotiaille vantaalaisille koko kesän!

Lue Lisää

Uutinen

Vantaan nuorisojärjestöjen kesälehti on ilmestynyt

Kesälehdestä löydät Vannun jäsenjärjestöjen ja Vantaan kaupungin nuorisopalveluiden kesätoimintoja yksiin kansiin koottuna.

Lue Lisää

Uutinen

Nutapaku valloittaa Vantaan

Nutapaku valloittaa Vantaan 1.6.-30.6.2021.

Lue Lisää

Uutinen

Nuorten Vantaan kesä 2021 on täällä Sinua varten

Vantaan nuorisopalvelut tarjoaa nuorille ja nuorille aikuisille monipuolista kesätoimintaa.

Lue Lisää

facebook instagram youtube