Harrastustoiminta 18-29-vuotiaille

Vantaan nuorten aikuisten palvelut tarjoaa nuorille aikuisille mahdollisuuden maksuttomaan harrastus- ja vapaa-ajan toimintaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Maksuton ja päihteetön harrastus- ja vapaa-ajan toiminta on suunnattu 18-29-vuotiaille ja se on avointa kaikille.

Vantaan nuorten aikuisten harrastustoiminnassa jokainen saa olla oma itsensä ja kaikkia kunnioitetaan. Mukana on ihmisiä monenlaisista elämäntilanteista ja taustoista. Ketään ei syrjitä kansalaisuuden, taustan, kielen, uskonnon, vakaumuksen, terveyden, sukupuolen tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Ole oma itsesi, kannusta muita, pidä hauskaa ja ole mukana vaikuttamassa toimintaan!

Kommentteja toiminnassa käyviltä nuorilta aikuisilta:

"Mahtava fiilis, kaikki Animenurkan livetapaamiset olleet huippuja ja yhteisöllisiä!"

"Hauskin muisto Värkkäämöstä on kaikki mukavat ja rennot illat kun on vaan voinut uppoutua taiteeseen ja viettää samalla aikaa mukavien ihmisten kanssa."

“Parasta tässä vuodessa on varmaan ollu tän serverin löytäminen, antanu hyviä syitä herätä ja on aina ollu tosi hauskaa ohjelmaa”

“Yhteisöön kuuluminen on ihana tunne, ei tartte olla yksin"

"Ilman lajikokeilua en olis löytänyt uutta harrastusta <3<3<3"


Katso syksyn 2021 harrastus- ja vapaa-ajan toiminnat alta!‍

Kiipeilykeskiviikot

Ke klo 12-14

Tule kokeilemaan boulderointia maksuttomasti Tammiston Kiipeilyareenalle!

Lue Lisää

Kokkiklubi (alkaa 9.9.)

To klo 17-19

18-29-vuotiaille vantaalaisille tarkoitetussa kokkailutoiminnassa pääset kokeilemaan helppoja suolaisia ja makeita reseptejä kotikeittiössäsi. Me hankimme ainekset ja opastamme kokkailussa!

Lue Lisää

Lukupiiri

Joka kuun 2. maanantai

Liity mukaan nuorten aikuisten lukupiiriin! Kokoontumiset Discordissa joka kuun 2. maanantai kirjaston mahtavien työntekijöiden johdolla.

Lue Lisää

Nuorten aikuisten olohuone (jatkuu 7.9.)

Ti klo 15-19, Tikkurilan nuorisotila

Tikkurilan nuorisotilalla on tiistaisin klo 15-19 nuorten aikuisten olohuone! Olohuoneessa voit hengailla, jutella, viettää aikaa ja tavata ystäviä, sekä pelata esim. biljardia ja lautapelejä. Tule sellaisena kuin olet!

Lue Lisää

Nuorten aikuisten illat (jatkuu 7.9.)

Ti klo 17-20, Myyrmäen nuorisotila

Nuorten aikuisten illoissa vaihdetaan kuulumisia, pelaillaan bilistä, pingistä, pöytäfutista ja muita nuorisotilojen klassikkopelejä!

Lue Lisää

Osallistu verkossa!

Vantaan nuorten aikuisten Discord, bit.ly/nuoretaikuisetdc

Toimintaa on myös verkossa! Discordissa osallistuminen tapahtuu nimimerkillä, eikä sinun tarvitse jakaa itsestäsi mitään tietoja ellet halua. Juttelua, tutustumista, pelailua kellon ympäri!

Lue Lisää

Lajikokeilut

Kerran kuussa

Lajikokeiluissa testataan ohjatusti eri urheilulajeja joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona. Tähän mennessä lajikokeiluissa on kokeiltu boulderointia, jousiammuntaa, reggaetonia, joogaa, karatea ja parkouria. Lajikokeilut on valittu nuorten aikuisten toiveiden mukaan.

Lue Lisää

Discord-olkkari

Ti 17-20, Discord

Nuorten aikuisten Discord-olkkarissa jutellaan, pelaillaan ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä! Voit ehdottaa yhteistä tekemistä, striimata jotakin koneeltasi tai ihan vain höpötellä ja tutustua muihin puhe- ja tekstikanavilla. Olkkari on osa Vantaan nuorten aikuisten omaa Discord -serveriä. Tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Lue Lisää

Peliperjantai (jatkuu 3.9.)

Pe 15-18, Discord

Perjantai-iltoja aloitellaan Discordissa pelailun äärellä. Jos haluat jatkaa pelaamista hyvässä seurassa vaikka loppuillan, tule keräämään paras porukka kasaan Vantaan nuorten aikuisten Discordista klo 15-18. Mukaan voi tulla ja mennä aivan vapaasti omaan tahtiin. Polkaistaan viikonloppu yhdessä käyntiin!

Lue Lisää

Iltapäiväkahvit Discordissa

Ma ja ke klo 14.00-15.30

Etäaikana on tärkeää vaihtaa kuulumisia. Keitä kuppi haluamaasi juomaa ja liity rupattelemaan Vantaan nuorten aikuisten Discordin iltapäiväkahveille! Vaihdetaan kuulumiset, parannetaan maailmaa ja vietetään hetki kaikessa rauhassa.

Lue Lisää

Taidevärkkäämö (jatkuu 6.9.)

Ma klo 17-20, Vernissa

Taidevärkkäämö on avoin, rento tila taiteen tekemiselle ja kokemiselle. Taidevärkkäämöön voi tulla löytämään uusia tekniikoita, luomaan yhteisiä taideteoksia tai vaikkapa maalaamaan. Ohjattua toimintaa ja ideoita tekemiseen on tarjolla, mutta myös omia projekteja saa tehdä. Tärkeintä on yhdessäolo ja luova, paineeton tekeminen.

Lue Lisää

Tuupakan autoverstas (TAUOLLA)

Ti, ke, to klo 15-21

Tuupakan autoverstaalla on mahdollisuus korjata ja huoltaa henkilökohtaisia ajoneuvoja, kuten autoja ja polkupyöriä.

Lue Lisää

Yhteystiedot, some & uutiskirje

Kysy, ideoi, ehdota, pysy kartalla!

Ollaan yhteyksissä!

Lue Lisää

facebook instagram youtube