Harrastukset 18-29-vuotiaat

IN ENGLISH

Vantaan nuorten aikuisten palvelut tarjoaa nuorille aikuisille harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Maksuton harrastustoiminta on suunnattu 18-29-vuotiaille ja se on avointa kaikille. Mukaan voi tulla pitkin kesää!

Kesällä toimintaa järjestetään rajoitukset ja turvallisuusohjeet huomioiden. Ilmoittautumislinkit löydät tältä sivulta. Tutustu toiminnan turvallisuusohjeisiin ennen osallistumista. Ohjeita noudattamalla vältämme virustartuntoja.


Kesän 2020 ohjelma:


NUORTEN AIKUISTEN KESÄOLKKARI (Tiistaisin klo 15-18, Tikkurilan Kirjastopuisto/Nuorten monitoimitila Liito)

HUOM! KESÄOLKKARI ON TAUOLLA TI 4.8. JA JATKUU TAAS TAVALLISENA OLKKARINA TI 11.8. KLO 15-19

Nuorten aikuisten kesäolkkarissa vietetään yhdessä aikaa pihapelien, loistoseuran ja tutustumisen parissa. Hyvällä säällä pyrimme olemaan ulkona, mutta huonon sään sattuessa voidaan siirtyä sisätiloihin Tikkurilan Liitoon. Noudatamme toiminnassa varovaisuutta turvavälien ja hyvän käsihygienian avulla. Ei ilmoittautumista.

Lisätietoja: Reetta Kuhmonen (040 5845712), Joel Saikkonen (040 6430794)


NUORTEN AIKUISTEN KESÄILLAT (Tiistaisin klo 17-20, Myyrmäen nuorisotila)

TAUOLLA! NUORTEN AIKUISTEN ILLAT JATKUVAT 11.8.2020 KLO 17-20

Nuorten aikuisten kesäilloissa vaihdetaan kuulumisia, pelaillaan bilistä, pingistä, pöytäfutista ja muita nuorisotilojen klassikkopelejä sekä nautitaan kesäauringosta Myrtsin parhaalla parvekkeella! Noudatamme toiminnassa varovaisuutta turvavälien ja hyvän käsihygienian avulla. Ei ilmoittautumista.

Lisätietoja: Joel Saikkonen (040 6430794)


KESÄMENOT (Keskiviikkoisin, vaihteleva aika ja sijainti)

Kesämenot koostuu nuorille aikuisille suunnatuista retkistä ja toiminnasta, joiden toteutuksesta vastaa Vantaan harrastustoiminnan tiimi sekä Suomen Punainen Risti. Toiminta on maksutonta. Huomioi, että joihinkin tapahtumiin on ilmoittautuminen. Kesämenojen tulevaa ohjelmaa:

- 1.7. klo 16-19: Minigolfaamaan! Menemme hohtominigolfiin Flamingon West Coastiin. Tapaaminen suoraan paikan päällä klo 16. Osallistujia mahtuu max 12, joten ILMOITTAUDU MUKAAN nopeasti!

- 8.7. klo 17-20: Graffiti-työpaja. (HUOM! PÄIVÄMÄÄRÄ ON MUUTTUNUT: Uusi ajankohta 16.7. klo 17-20) Tule tutustumaan graffititekniikoihin ohjattuun, maksuttomaan graffitityöpajaan Tikkurilan Kirjastopuistoon! Kesämenojen katutaidespesiaalissa on hyvä tilaisuus tutustua uuteen harrastukseen matalalla kynnyksellä. Työpajan ohjaa Street Art Vantaan ohjaaja Yasmin Jaafar. Ilmoittautuminen ja lisätiedot TÄÄLTÄ.

- 15.7. klo 17-20: Geokätköilyyn tutustuminen. Geokätköilyssä etsitään GPS-laitteen tai puhelimen “geokätköjä”, jotka ovat erikokoisia purkkeja maastossa. “Kätköt” voivat esimerkiksi esitellä maisemia tai niillä voi olla jokin teema. Geokätköily kesämenoissa liikutaan kävellen! Halutessasi voit ladata geokätköily sovelluksen etukäteen ja rekisteröityä käyttäjäksi. Osallistuaksesi kokeiluun, sinun ei tarvitse rekisteröityä! Tapaaminen Louhelan asemalla kello 17.00. (Ei tarvitse ilmoittautua erikseen, jos myöhästyt laita viestiä +358405845712)

- 22.7. klo 14: Miltä kuulostaisi vierailu Heurekassa? Nyt siihen on oiva mahdollisuus, sillä Vantaan nuoret aikuiset vierailevat Heurekassa! Muistathan ottaa alennukseen oikeuttavan todistuksen mukaan, mikäli sinulta tällainen löytyy. Tapaaminen 14.00 Heurekan edessä. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: TÄÄLTÄ.

- 29.7. klo 17-20: Metsäretkelle Sipoonkorven kansallispuistoon! Tapaaminen Cafe Kuusijärven edessä kello 17.00, josta jatkamme matkaa kansallispuistoon (Kuusijärventie 3). Ei tarvitse erikseen ilmoittautua (jos myöhästyt, laita viestiä +358405845712).

Lisätietoja Kesämenoista: Reetta Kuhmonen (040 5845712)


DISCORDISSA TAPAHTUU:

Järjestämme toimintaa myös verkossa! Discordissa osallistuminen tapahtuu nimimerkillä, eikä sinun tarvitse jakaa itsestäsi mitään tietoja ellet halua. Jos tarvitset apua Discordin käytössä, laita viestiä 040 6430793 (Joel Saikkonen).

Discord-toimintaan pääset mukaan tästä: bit.ly/nuoretaikuisetdc


O‍ISPA AINA KESÄPERJANTAI (Perjantaisin klo 15-18, Discord)

Kesäperjantai-iltoja aloitellaan Discordissa pelailun äärellä. Pelejä valitaan toiveiden mukaan, voit tulla esittelemään suosikkisi ja keräämään vinkkejä. Jos haluat jatkaa pelaamista hyvässä seurassa vaikka loppuillan, tule keräämään paras porukka kasaan Vantaan nuorten aikuisten Discordista. Polkaistaan viikonloppu yhdessä käyntiin! Ei ilmoittautumista.

Lisätietoja: Joel Saikkonen (040 6430793)


ANIMENURKKA (Torstaisin klo 16.30-18, Discord)

Animenurkka on kanava kaikille 18-29 -vuotiaille animeharrastajille (cossaajille, conikävijöille, pelaajille, katumuodista innostuneille, furryille, larppaajille, kenelle vaan eli just sulle!) Mitkä tahansa sun kiinnostuksen kohteet onkaan, voit tulla mukaan juttelemaan! Animenurkassa voit vaihtaa kuulumisia, puhua lempisarjoistasi, jakaa cosplay-vinkkejä tai kysyä vaikka seuraa animemaratoniin. Torstaisin klo 16.30-18 kokoonnutaan yhdessä keskustelemaan aiheista ja kuulumisista, mutta kanava on auki 24h, joten juttelemaan voi tulla silloin kun sinulle sopii parhaiten!

Tarkoitus on tavata muita samanhenkisiä ihmisiä hyvässä seurassa, jakaa kokemuksia ja ehkä löytää uusia kavereita. Ei ilmoittautumista.

Lisätietoja: Henna Tuhkalainen (040 1866563)


24H-KESKUSTELUKANAVAT

Vantaan nuorten aikuisten Discord-serverillä on jatkuvasti avoinna olevia kanavia eri aiheista keskustelemiseen. Tule jakamaan suosikkibiisisi, kerro parhaat leffavinkit tai juttele yleiskanavalla ihan mistä haluat! Juttukavereita voi löytyä mihin aikaan vain meininki on hyvin positiivinen. Tervetuloa mukaan!Haluatko saada ajankohtaisia ilmoituksia nuorille aikuisille (18-29v.) suunnatuista tapahtumista ja harrastustoiminnasta?

Tilaa Vantaan kaupungin Nuorten aikuisten palveluiden WhatsApp-uutiskirje:

  • Tallenna numero 040 748 6795 puhelimeesi esimerkiksi nimellä ”Tekemistä Vantaa”
  • Lähetä yllä olevaan numeroon WhatsApp-viesti: "TILAA". Lisäämme sinut vastaanottajalistalle ja saat meiltä viestejä maksimissaan kerran viikossa.
  • Voit milloin tahansa lopettaa viestien saamisen lähettämällä viestin "LOPETA".
  • Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin ja muut viestin vastaanottajat eivät näe numeroasi. Voit lähettää meille ideoita ja palautetta vastaamalla viesteihin. Vastauksesi näkyy vain meille.

Järjestämme toimintaa ja tapahtumia nuorten aikuisten toiveiden pohjalta. Ideoi ja vaikuta!
Lisätietoja: Nuorten aikuisten palvelut, Martta-Liisa "Mimmi" Kosonen, mimmi.kosonen@vantaa.fi, 040 7486795

facebook instagram youtube