Animenurkka

Mitä: Animenurkka
Missä: Vantaan nuorten aikuisten Discord/vaihtuva livetapaamispaikka
Milloin: torstaisin klo 17-20


Animenurkka on kanava kaikille 18-29 -vuotiaille animeharrastajille; cossaajille, conikävijöille, pelaajille, katumuodista innostuneille, furryille, larppaajille, kenelle vaan eli juuri sinulle! Mitkä tahansa kiinnostuksen kohteet ovatkaan, voi tulla mukaan juttelemaan! Animenurkassa vaihdetaan kuulumisia, puhutaan lempisarjoista, jaetaan cosplay-vinkkejä, visaillaan tai kysellään vaikka seuraa animemaratoniin. Animenurkan Discord-kanava on jatkuvasti auki, mutta torstaisin klo 17-20 kokoonnutaan viettämään yhdessä aikaa aiheen äärellä!

Joka kuukauden toinen torstai Animenurkka järjestetään livetapaamisena. Tapaamiset pidetään Nuorten monitoimitila Liidossa Tikkurilassa (Lummetie 2b), ellei toisin mainita. HUOM. Koronatilanteen vuoksi livetapaamiset on peruttu toistaiseksi. Tilannetta päivitetään.

Tulevaa ohjelmaa:

11.2. Anime-/manga-aiheinen tietovisa

18.2. Musaraati - Soitetaan mieleenpainuneimpia biisejä animesarjoista ja tehdään yhteinen soittolista. (Spotify, Youtube tai muu, mikä sopii enemmistölle)

25.2. How-to-chibi piirrosilta - Yksinkertaisen chibi-piirtämisen alkeita ohjatusti. Voi tulla piirtämään myös omia projekteja, tai vaikka suunnittelemaan tulevaa cosplay-asua tai fursonaa.

4.3. Peli-ilta -Osu!, scribblio, ja muut pelit.

facebook instagram youtube