Vantaan nuoret aikuiset -Discord

Tule mukaan serverillemme!

Discordissa osallistuminen tapahtuu nimimerkillä, eikä sinun tarvitse jakaa itsestäsi mitään tietoja ellet halua. Voit liittyä selaimessa suoraan mukaan tai vaihtoehtoisesti rekisteröityä ja käyttää Discord-appia. Jos tarvitset apua Discordin käytössä, laita viestiä 040 6430793 (Joel Saikkonen).

Discord-toimintaan pääset mukaan tästä: bit.ly/nuoretaikuisetdc


O‍ISPA AINA KESÄPERJANTAI (Perjantaisin klo 15-18, Discord)

Kesäperjantai-iltoja aloitellaan Discordissa pelailun äärellä. Jos haluat jatkaa pelaamista hyvässä seurassa vaikka loppuillan, tule keräämään paras porukka kasaan Vantaan nuorten aikuisten Discordista. Polkaistaan viikonloppu yhdessä käyntiin! Ei ilmoittautumista.

Lisätietoja: Joel Saikkonen (040 6430793)


ANIMENURKKA (Perjantaisin klo 17-18, Discord)

Animenurkka on kanava kaikille 18-29 -vuotiaille animeharrastajille (cossaajille, conikävijöille, pelaajille, katumuodista innostuneille, furryille, larppaajille, kenelle vaan eli just sulle!) Mitkä tahansa sun kiinnostuksen kohteet onkaan, voit tulla mukaan juttelemaan! Animenurkassa voit vaihtaa kuulumisia, puhua lempisarjoistasi, jakaa cosplay-vinkkejä tai kysyä vaikka seuraa animemaratoniin. Kokoonnutaan yhdessä perjantaisin klo 17.00, mutta kanava on auki 24h, joten juttelemaan voi tulla silloin kun sinulle sopii parhaiten!

Tarkoitus on tavata muita samanhenkisiä ihmisiä hyvässä seurassa, jakaa kokemuksia ja ehkä löytää uusia kavereita.

Lisätietoja: Henna Tuhkalainen (040 1866563)


24H-KESKUSTELUKANAVAT

Vantaan nuorten aikuisten Discord-serverillä on jatkuvasti avoinna olevia kanavia eri aiheista keskustelemiseen. Tule jakamaan suosikkibiisisi, kerro parhaat leffavinkit tai juttele yleiskanavalla ihan mistä haluat! Juttukavereita voi löytyä mihin aikaan vain meininki on hyvin positiivinen. Tervetuloa mukaan!

facebook instagram youtube