Nuorten aikuisten kesä 2021

Älä tylsisty kotona, vaan lähde mukaan Vantaan nuorten aikuisten kesään 2021!

Vantaan nuorten aikuisten kesä tarjoaa iloa, huvia, uusia kokemuksia, tukea ja apua vantaalaisille 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille. Tarjontaa olemme suunnitelleet yhdessä nuorten aikuisten parissa työskentelevien kaupungin toimijoiden ja nuorisojärjestöjen kanssa. Halusimme koota toimijat yhteen, jotta nuorilla aikuisilla olisi mahdollisuus saada tukea ja apua ja löytää tietoa kesän toiminnasta helposti ja matalalla kynnyksellä.

Nuorten aikuisten kesän toiminnassa on mahdollisuus tutustua Vantaalla oleviin nuorille aikuisille suunnattuihin palveluihin ja harrastusmahdollisuuksiin monipuolisesti. Mikä parasta, toiminnassa on mahdollista tutustua muihin vantaalaisiin saman ikäisiin ihmisiin, luoda ystävyyssuhteita ja perustaa vaikka omia harrastusryhmiä. Nuorten aikuisten kesän tapahtumat, retket, lajikokeilut ja vierailut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

TUTUSTUTHAN TOIMINNAN TURVALLISUUSOHJEISIIN ENNEN OSALLISTUMISTA

HUOM - Nuorten aikuisten avointa toimintaa voidaan järjestää sisätiloissa rajatusti. Sadesäällä voimme siis siirtyä sisään henkilörajoitukset huomioiden. Tiedotamme muutoksista somekanavissamme ja Discordissa.


Nuorten aikuisten kesäohjelmaa:


Nuorten aikuisten kesäolkkari (tiistaisin klo 15-20, Tikkurilan Kirjastopuisto/monitoimitila Liito)

Nuorten aikuisten kesäolkkarissa vietetään aikaa yhdessä tutustuen sekä lauta- ja pihapelejä pelaillen. Olkkarissa on myös vaihtelevia teemoja ja vierailijoita. Ovet ovat avoinna ja Olkkariin voi tulla ja mennä omien aikataulujen mukaan.Kesämenot (keskiviikkoisin klo 15-20, vaihteleva sijainti)

Kesämenoissa ohjelma vaihtelee joka viikko: luvassa on retkiä ja lajikokeiluja ympäri Vantaata ja hieman muuallakin. Kaikille retkille ja lajikokeiluihin ilmoittaudutaan etukäteen. Ilmoittautumislinkit tulevat pian.

- 14.7. Jousiammunta. Tapanila Tapanilan urheilukeskuksessa pääset kokeilemaan jousiammuntaa ammattilaisen opastuksella. Tämä mielenkiintoinen tekniikkalaji on kerännyt huimaa suosiota ja valloittaa varmasti sinunkin sydämesi. ILMOITTAUDU

- 21.7. Retki, Haltialan kotieläintila. Haltialan kotieläintilalta löytyy kaikenkarvaisia kotieläimiä joita pääsee ihastelemaan lähietäisyydeltä. Lisäksi mahdollisuus poimia maukkaita herneitä naposteltavaksi tai kauniita auringonkukkia kotiin koristeeksi! ILMOITTAUDU

- 28.7. SUP-lautailu Kuusijärvellä. Tule kokeilemaan suosittua SUP-lautailua eli tutummin suppailua Kuusijärvelle! Rauhallinen laudan päällä seilaaminen on oiva tapa tutustua Vantaan suosituimman rannan ja luontoreitin menoon. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta. ILMOITTAUDU

Menneet Kesämenot:

Ke 2.6 Animepiknik, Kirjastopuisto

Ke 9.6 Frisbeegolf-lajikokeilu

Ke 16.6 Heureka-vierailu

Ke 23.6 Fazer-vierailu

Ke 30.6 Piknik, Suomenlinna

Ke 7.7. Kuusijärven luontokierros


Kesäkahvila (Torstaisin klo 12-15, Tikkurila, Ratatie 2)

Nuorten aikuisten Kesäkahvilassa harrastustoiminnan ja etsivän nuorisotyön tiimit laittavat viihtyisän terassikahvilan pystyyn Kipinätalon pihamaalle. Kesäkahvilassa on mahdollisuus tavata uusia ihmisiä sekä saada apua ja tukea elämän ongelmatilanteisiin.Robotiikkakeskuksen tutustumisryhmä - päättynyt

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan 3D-tulostamista, laserleikkurin käyttöä tai vaikka kangaskassin painantaa Robotiikan oppimiskeskuksen tutustumisryhmässä! Robokeskuksessa vieraillaan ma 21.6. & ma 28.6. klo 12–14.30. Vierailut toteutetaan seitsemän hengen pienryhmässä, joten nappaa paikkasi nopeasti! Aiempaa kokemusta ei tarvita. Robotiikan oppimiskeskus sijaitsee Tikkurilan kirjastossa. Sisäänkäynti on kirjaston takana Kirjasolan puolella.


Vernissan Taideleiri nuorille aikuisille (14.6.-18.6. klo 15-20, Kulttuuritehdas Vernissa) - päättynyt

Kesäilta, hyvää seuraa ja koliseva tölkki spraymaalia – lakkaa haaveksimasta ja tule mukaan Vantaan nuorten aikuisten Taideleirille!

Maksuton Taideleiri järjestetään 14.-18.6. Tikkurilassa, Kulttuuritehdas Vernissan ympäristössä (Tikkurilantie 36). Taideleiri toteutetaan päiväleirimuotoisena. Maanantaista perjantaihin klo 15-20 tutustutaan erilaisiin taidemuotoihin, tehdään omia ja yhteisiä projekteja sekä vietetään aikaa mahtavassa seurassa. Pääset kokeilemaan esimerkiksi katutaidetta, tanssia ja DJ-taiturointia. Eri taidealojen ammattilaiset opastavat taiteilun alkeisiin, eli minkäänlaista kokemusta ei tarvita ennakkoon.


Seuraa meitä somessa ja ota rohkeasti yhteyttä!

Facebook: Vantaan nuorten aikuisten harrastustoiminta

Instagram: @nuoretaikuisetvantaa, @vantaanetsivat

Discord: bit.ly/nuoretaikuisetdc

H‍arrastustoiminnan tiimi:

Joel Saikkonen, projektityöntekijä (joel.saikkonen2@vantaa.fi)

Elias Helander, projektityöntekijä (elias.helander2@vantaa.fi)

Nina Tuomivirta, oppisopimusopiskelija (nina.tuomivirta@vantaa.fi)

Mimmi Kosonen, projektiesimies (mimmi.kosonen@vantaa.fi)

facebook instagram youtube