Kuntosaliohjaus (18-29v)

Mitä: Kuntosaliohjaus
Missä: Monitoimitila Liito / Myyrmäen nuorisotila
Milloin: Sovitusti tiistaisin klo 15-20


N‍uorten aikuisten Olkkarin ja nuorten aikuisten iltojen yhteydessä on mahdollisuus käydä kuntosalilla maksuttomasti. Salilla käymiseen vaaditaan kuntosalikurssi, joka järjestetään sovitusti Tikkurilan olkkari-illan yhteydessä. Kurssilla käydään läpi yleisimmät kuntosaliliikkeet sekä turvallinen laitteiden käyttö. Kesto on noin puolitoista tuntia ja lisäohjausta saa tarvittaessa. Kurssin jälkeen kuntosalilla saa käydä itsenäisesti treenaamassa. Myyrmäen kuntosali on auki tiistaisin klo 17-20 ja Tikkurilan kuntosali on auki tiistaisin klo 15-19 ja perjantaisin klo 11-13.

Kuntosalikurssi sopii ensikertalaisille ja aloittelijoille. Myös kokeneemmiltakin salilla kävijöiltä vaaditaan kurssin suorittaminen ennen kuntosalin itsenäistä käyttöä. Kurssin avulla varmistetaan, että treenaaminen on kaikille turvallista.

K‍ysy lisää: Nina Tuomivirta, 040 561 7120 / nina.tuomivirta@vantaa.fi


Varaa kuntosalivuoro alla olevista linkeistä. Voit varata kuntosalin kokonaan omaan käyttöösi 1h/viikko. Tämän lisäksi voit tiistain avoimessa illassa tiedustella, onko salille mahdollisuus päästä illan aikana.


Varaa itsellesi kuntosalivuoro. Näin varmistat, että kuntosalilla on tilaa juuri haluamaasi aikaan.

KEVÄÄN 2022 KUNTOSALIVUOROT AVATAAN KORONARAJOITUSTEN POISTUESSA

facebook instagram youtube