Ohjaamo Vantaa


Ohjaamo Vantaasta saat sparrausta työn-, koulutuksen- ja asunnonhakuun!

Ohjaamo Vantaa on alle 15-29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten palvelupiste, josta saat vinkkejä ja sparrausta työn-, koulutuksen- ja asunnonhaussa sekä ammatinvalintasioissa. Voit tulla ilman ajanvarausta maanantaista torstaihin klo 13-16 ja perjantaisin klo 12-15. Halutessasi voit myös varata ajan työntekijöillemme numerosta 043 826 7466 (puhelin, WhatsApp).

Olemme saaneet mahtavaa palautetta asiakkailtamme, tässä yksi palaute Ohjaamon sparrauksesta:

"Ohjaamoon tullessani ajaittelin, että hakemukseni ovat hyviä, mutta nyt osaan tuoda omia vahvuuksiani paljon paremmin esille ja avata niitä esimerkeillä. Ennen Ohjaamoon tuloa en myöskään soittanut työpaikkoihin, koska en tiennyt, mitä olisin sanonut. Ohjaamosta tällaistakin on voinut kysyä eikä ole tarvinnut jäädä pohdintojen kanssa yksin."

Järjestämme myös erilaisia tilaisuuksia, kuten rekrytointitapahtumia ja työnhakuboosteja. Lue ajankohtaiset tiedot palveluistamme nettisivuiltamme ja tapahtumista Facebook-sivuiltamme.

Osoite: Nuorten monitoimitila Liito, Lummetie 2 b, Tikkurila: avoinna ilman ajanvarausta ma-to klo 13-16 ja pe klo 12-15.

Ota yhteyttä puhelimella, tekstiviestillä tai WhatsAppilla: 043 826 7466 tai sähköpostilla ohjaamo@vantaa.fi

Seuraa tapahtumiamme ja toimintaamme: Facebook, Instagram ja Twitter

facebook instagram youtube