Infoillat

Infoillat ovat kaikille kuntalaisille avoimia ja ilmaisia tapahtumia, joita järjestetään Tikkurilan kirjaston tiloissa ja Robotiikan oppimiskeskuksessa. Infoillat keskittyvät yhteen robotiikan tai ohjelmoinnin ajankohtaiseen teemaan, ja tilaisuuksiin on kutsuttu alan asiantuntijoita pitämään aiheista puheenvuoroja. Lisäksi luentojen yhteydessä on mahdollista tutustua robotiikan oppimiskeskuksen laitteisiin ohjelmointi- ja robotiikkapajoissa.

Infoillat syksyllä 2018

To 20.9. klo 16.30-18.30: Mitä robotiikka ja tekoäly oikein on? Tekoälyä taviksille. Puhuja Pauli Isoaho / Arctic Robotics Oy.

Ti 30.10. klo 17-19: Robotit tuottavuuden tekijöinä - teollisuusrobotiikka ja sen sovelluskohteet. Puhujina Niko Kärkkäinen & Juha Tolvanen / Meconet Oy.

Ti 20.11. klo 17-19: Tytöt koodaamaan - Ohjelmoinnin monet mahdollisuudet. Tilaisuudessa järjestetään paneelikeskustelu, jossa puhujina on Kaisa Kukkonen, Perttu Lähteenmäki, Akseli Huhtanen, Laura Lindfors ja Sonia Singh. Lue lisää Tytöt koodaamaan -tapahtumasta

Tapahtuma

Robokeskuksen infoilta 20.11.: Tytöt koodaamaan – ohjelmoinnin monet mahdollisuudet

Miten voimme vaikuttaa sukupuolijakaumaan teknologia-aloilla? Mihin kaikkeen ohjelmointia voi käyttää? Mitä uutta naiset voivat tuoda teknologia-aloille? Tiistaina 20.11. Tikkurilan kirjaston musiikki- ja mediaosastolla, Lummetie 4,...

Lue Lisää

Robotiikan oppimiskeskus

Lummetie 4

01300 Vantaa

Projektisuunnittelija: Tuulia Kuismin,
0405487832, tuulia.kuismin@vantaa.fi