Tietoa keskuksesta

Vantaan sivistystoimen käynnistämän Robotiikan oppimiskeskuksen tavoitteena on mahdollistaa ja lisätä robotiikan ja ohjelmoinnin käyttöä opetuksessa. Toimintansa alkuvaiheessa Robotiikan oppimiskeskus tutustuttaa kaupungin opetus- ja kasvatusalan ammattilaisia sekä varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen opetusryhmiä ohjelmointiin ja robotiikkaan.

Robotiikan oppimiskeskus sijaitsee Tikkurilan kirjastossa, kahdessa kerroksessa. Tällä hetkellä käytössä on yläkerran tila (kuvassa yllä), keskuksen muihin tiloihin suunnitellaan remonttia syksyn ja talven 2018 aikana. Tiedotamme remontin etenemisestä näillä nettisivuilla.

Robotiikan oppimiskeskuksella on haluttu panostaa ennen kaikkea monipuolisuuteen: keskukselle on tilattu useita erilaisia robotiikka- ja ohjelmointilaitteita sekä -ohjelmistoja, joiden avulla voidaan opettaa eri-ikäisiä ja -tasoisia oppilaita. Katso listaus keskuksella olevista laitteista.

Keskuksen toimintaa vetää projektisuunnittelija Tuulia Kuismin, mutta keskuksen toiminnan kehittämiseen ovat sitoutuneet kaikki sivistystoimen tulosalueet.

‍Yritys! Kiinnostaako yhteistyö?

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Robotiikan oppimiskeskuksen kanssa, lähetä yhteystietosi ja yhteistyöehdotuksesi keskuksen projektisuunnittelijalle Tuulia Kuisminille, tuulia.kuismin@vantaa.fi.

Artikkeli

Koulutukset ja työpajat

R‍obotiikan oppimiskeskuksessa järjestetään useita erilaisia työpajoja ja koulutuksia. Keskuksen työpajat ja koulutukset syksyllä 2018 on suunnattu opettajille, päiväkodin henkilökunnalle sekä muille kasvatusalan ammattilaisille. Myöhemmin...

Lue Lisää

Artikkeli

Infoillat

Infoillat ovat kaikille kuntalaisille avoimia ja ilmaisia tapahtumia, joita järjestetään Tikkurilan kirjaston tiloissa ja Robotiikan oppimiskeskuksessa. Infoillat keskittyvät yhteen robotiikan tai ohjelmoinnin ajankohtaiseen teemaan, ja...

Lue Lisää

Robotiikan oppimiskeskus

Lummetie 4

01300 Vantaa

Projektisuunnittelija: Tuulia Kuismin,
0405487832, tuulia.kuismin@vantaa.fi