Vastauksia palautteisiin

16.03.2017

Sivistysvantaa.fi -verkkosivusto korvasi eduvantaa.fi -verkkosivun perjantaina 10.3.2017. Alle viikossa, torstaihin 16.3. mennessä, palautteita on ennättänyt tulla jo 36 kappaletta! Kiitokset saaduista palautteista ja muutamia asioita onkin niiden pohjalta jo ennätetty korjaamaan. Esimerkiksi Turvallisuushavainto -lomake löysi nyt paikkansa Henkilöstö -pääsivun linkeistä. Palautteita saa mielellään lähettää edelleen ja niitä luetaan aina silloin tällöin.

Yleisin huolenaihe on liittynyt siihen, että eduvantaa.fi -sivuston tavoin etusivulta ei löydy enää suoraan kirjautumislinkkejä yleisimmin käytettyihin palveluihin kuten Wilma, O365 tai GSE-oppimisympäristö. Toistaiseksi kyseisiä linkkejä ei ole tarkoitus ottaa etusivunostoihin, vaan pyrkimys on antaa enemmän huomiota etusivun muille nostoille kuten uutisille. Linkit yleisimmin käytettyihin palveluihin kannattaakin tallentaa esimerkiksi selaimen kirjainmerkkipalkkiin, josta ne löytyvät kätevästi aina huolimatta siitä, millä verkkosivulla kulloinkin sattuu olemaan.

Uusi sivistysvantaa.fi –verkkosivu ei ole vielä lopullisesti valmis. On kuitenkin ollut mukava aloittaa ”puhtaalta pöydältä”. Eduvantaa.fi -verkkosivulle on vuosien saatossa kerääntynyt sisältöä melkoisesti ja sivuston rakenne alkoi lopulta rönsyilemään. Vanha sisältö löytyy toistaiseksi edelleen sivustolta, mutta tulevaisuudessa palvelu tullaan ajamaan alas.

Eilen 15.3. julkaistiin myös nuortenvantaa.fi –sivusto – näyttääpä hyvältä! Lähikuukausien aikana samalla järjestelmällä tullaan toteuttamaan myös mm. koulujen verkkosivuja. Mukava nähdä, miltä kunkin koulun kotisivut tulevat lopulta näyttämään.

-Jussi

Vantaan kasvatus ja oppiminen

Vaihde: 09 83911

Silkkitehtaantie 5

Vantaa

PL 1500, 01030 Vantaan kaupunki

facebook twitter youtube