Kaupungin uusi intra aukeaa 23.1. − Intra tuo muutoksia myös Sivistysvantaa.fi-sisältöihin

Vantaan kaupungin intranet uudistuu 23.1. Nykyisen Avaimen tilalle julkaistaan uusi SharePoint-pohjainen intranet. Sen äärelle pääsee koko kaupungin henkilöstö. Uusi intra avautuu selaimen aloitussivuna myös opetushenkilöstölle eduvantaa-tunnuksilla. Uudistuksen myötä kaupungin sisäinen tiedotus keskittyy intraan, ja uuden intran etusivu kokoaa sisäiset uutiset yhteen paikkaan. Intraan pääsee myös mobiilisti.

Uuden intran myötä Avaimen päivitys on päättynyt. Vanha Avain-intranet sulkeutuu lopullisesti huhtikuun loppuun mennessä. Huhtikuun loppuun saakka myös Avain-sisällöt ovat edelleen saatavissa hätätilanteita varten.

Henkilöstölle tarkoitetut asiat siirretään Sivistysvantaalta intraan

Tätä Sivistysvantaa.fi-sivua on hyödynnetty muun muassa koulujen henkilöstön viestintäkanavana, koska eduvantaa-käyttäjien pääsy sisäisen viestinnän välineiden äärelle on aiemmin ollut rajattua. Uuden intran käyttöönoton myötä sivistysvantaa.fi-sivulta siirretään henkilöstön sisäiseen käyttöön liittyviä aineistoja intraan, ja ne poistetaan sivistysvantaa.fi-sivulta. Siirto tehdään helmikuun loppuun mennessä.

Sivistysvantaa.fi on toiminut myös selaimen aloitussivuna eduvantaa-käyttäjille. Jatkossa selaimeen aukeaa aloitussivuna kaupungin intranet.

HUOM. Sisältömuutokset koskevat ainoastaan tätä, Sivistysvantaan pääsivustona toimivaa henkilöstön sivustoa. Esimerkiksi koulujen, avointen päiväkotien, asukaspuistojen, lukioiden sivut säilyvät siis ennallaan.

Lue lisää intrauudistuksesta henkilöstötiedotteesta.

  • Julkaistu: 22.01.2019

Vantaan kasvatus ja oppiminen

Vaihde: 09 83911

Silkkitehtaantie 5

Vantaa

PL 1500, 01030 Vantaan kaupunki

facebook twitter youtube