Stressaako työnhaku? Tule kurssillemme, niin huomaat, että onnistut!

09.09.2021
Opettaja Katariina Ahvonen
Katariina Ahvonen

Ajatelkaapa tilannetta, jossa voisitte vain soittaa suoraan kiinnostavalle työnantajalle, esitellä itsenne, ja kysyä “olisiko teillä tarjota minulle töitä?”. Työnhaku toimi tuolla tavalla ainakin omalta osaltani viimeksi 90-luvun lopulla, ja ihme kyllä - vielä nykyäänkin! Pari viikkoa sitten tein itse tuollaisen “kylmäsoiton”, ja sain toiseksi parhaan vastauksen: “En voi itse juuri nyt palkata ketään, mutta laitan sanan kiertämään työyhteisössämme, ja ainahan on tarvetta hyville ja osaaville tyypeille!”. Tuota soittoa edelsi tietysti tarkka mietintäni siitä, miten esittelen itseni ja osaamiseni sekä innokkuuteni muutamassa minuutissa kiinnostavasti. Tätä ja monia muita työnhakuun liittyviä tärkeitä taitoja opettelemme Vantaan Aikuisopiston maksuttomilla “Tehoa työnhakuun” – kursseilla alkaen 14.9.2021 etä- tai lähiopetuksena opistotalolla Tikkurilassa, tiistaisin ja torstaisin. Kursseja on kaksi, iltapäivä- ja iltaryhmä, ja kummassakin on vielä tilaa. ilmoittautuminen ja lisätiedot kurssin sisällöstä löytyvät Ilmonetista:

Iltapäiväryhmä V211682

Mainostamme kurssiamme tehokkaana, ja sitä se todistetusti on. Puolet osallistujistamme on työllistynyt joko kurssin aikana, tai pian sen päätyttyä haluamalleen alalle! Kurssimme aikana saat monia uusia oivalluksia omasta osaamisestasi ja vahvuuksistasi. Korostaisin myös sitä, että Tehoa työnhakuun - kurssimme on erittäin käytännönläheinen: jos haluat saada konkreettisia neuvoja ja vinkkejä, miten esimerkiksi teet ja onnistut video- tai Teams-haastattelussa, tai teet CV:n ja hakemuksen, joka johtaa työpaikkahaastatteluun, käymme läpi nämä asiat yhdessä useiden esimerkkien avulla, niin että jokaiselle tulee varmuus niiden osaamisesta. Lisäksi saat kattavan päivityksen digitaitojen osalta, ja kurssilaisena sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa kurssin sisältöihin.

Me opettajat pidämme yllä jatkuvasti omaa osaamistamme, ja se kattaakin useita erilaisia toimialoja, liiketoimintaosaamista ja usean kymmenen vuoden kokemuksen työmarkkinoista. Kurssin lopussa moni onkin tullut kiitellen sanomaan, että on saanut kurssilta aimo annoksen itseluottamusta, parhaat mahdolliset työnhakutaidot ja toisaalta lisätietoa niistä asioista, joita haluaa vielä oppia lisää. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vantaan Aikuisopiston opettajat: FM, AmO Katariina Ahvonen, Digineuvoja Juha Kauppila ja FM Salla Wilén.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube