Tehoa työnhakuun!

Nyt on aika sijoittaa omaan osaamiseen ja onnistua työnhaussa!

Kaipaatko sparrausta itsesi esittelyssä työnhaussa? Onko someprofiilisi kunnossa ja työnhakutaitosi ajan tasalla? Miltä näyttää osaamisportfoliosi? Miten kartoitat ja esittelet osaamisesi parhaiten, teet itsellesi modernin, tehokkaan CV:n tai pidät hyvän hissipuheen? Tule Vantaan aikuisopiston maksuttomalle kurssille työstämään näitä asioita. Lisäksi päivitämme digi- ja it-osaamisesi työnantajien vaatimalle tasolle! Word, Excel tai Power Point – no problem!

Unelmatyö tienviitta

Kurssin perusteena ovat työelämälähtöisyys ja osaamisperusteisuus. Osaamisperusteisuudessa nostetaan lähtökohdaksi jo olemassa oleva osaaminen, osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen opiskeltujen oppituntien ja yksityiskohtaisten sisältöjen sijaan.

Kurssin jälkeen suihkit somessa sujuvasti, tunnet tietoturvasi ja pystyt esittelemään osaamistasi, vaikka omalla verkkosivullasi. Hallitset etäyhteyskäytännöt ja jaat sisältöä pilvessä. Zoomailet esittelysi etänä tai vaikka videolla. Sinulla on käytännöllistä, tekemisen kautta hankittua tietoa, joka on helposti sovellettavissa todellisten tilanteiden hallintaan.

Tarjoamme helpotusta työnhakuun. Autamme sinua oikeasti!

Yli 50 % viime syksyn kurssilaista on jo työllistynyt!

Toteutus

Koulutus toteutetaan sekä lähiopetuksena Vantaan aikuisopistolla että etäopiskeluna verkossa. Opiskelu koostuu kolmesta moduulista, joista yksi on kaupungin toimipisteessä suoritettava työharjoittelu, jonka yhteydessä toteutuu normaali työnhaku -ja haastatteluprosessi. Opetuksessa käsitellään motivaation, itsetunnon ja -tuntemuksen parantamista, sekä tehdään oma urasuunnittelupolku.

Osaaminen osoitetaan ja arvioidaan osallistumisen, tehtävien, ryhmätöiden, sekä työharjoittelujaksojen ja oman arvioinnin perusteella. Suoritetusta kurssista opiskelija saa halutessaan todistuksen.

Osaava vantaalainen kurssisisältö
Kurssi koostuu digitaitojen lisäksi oman osaamisen ja ryhmätyötaitojen kehittämisestä.

Aika

Koulutus alkaa 2.2.2021. Lukukautta kohden järjestetään kaksi samansisältöistä kurssia, joille otetaan max. 12 opiskelijaa kummallekin. Kurssit ovat tiistaisin ja torstaisin iltapäivällä ja illalla. Koulutuksen laajuus on 135 opetustuntia osallistujaa kohden sisältäen 35 tuntia työhön tutustumista viikolla 15.

Huom. talviloma viikolla 8.

Hinta

0,00 € Kurssi on maksuton

Kurssi on osa Opetushallituksen rahoittamaa osaava vantaalainen -hanketta.

Ilmoittaudu äkkiä mukaan, paikkoja on rajallisesti!

Lisätiedot johanna.friskberg@vantaa.fi

Artikkeli

Tehoa työnhakuun!

Nyt on aika sijoittaa omaan osaamiseen ja onnistua työnhaussa!

Lue Lisää

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube