Liikunta, terveys ja hyvinvointi

Liikunnan, tanssin ja joogan kurssit

Vantaan aikuisopiston liikunnan, tanssin ja joogan kursseista jokainen voi löytää aktiivisen harrastuksen itselleen. Kursseja on kaikenikäisille ja -kuntoisille sekä päivä- että ilta-aikaan. Kurssien tavoitteena on tukea osallistujien kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tarjota mahdollisuuksia monipuoliseen liikkumiseen. Kursseja on tarjolla koko lukukauden mittaisina ja lisäksi tarjoamme lyhyempiä tiiviskursseja eri teemoista. Tervetuloa nauttimaan liikkeestä, mukavasta yhdessä tekemisestä ja hyvästä olosta kursseillemme!

Terveys ja hyvinvointi‍

Terveyden ja hyvinvoinnin kursseilla on tarpeen huomioida vaatetus; vaikka kurssit eivät ole liikunnan kursseja, on monilla kursseista hyvä olla päällä mukavat, joustavat vaatteet. Tarkasta aina oman kurssisi kohdalta, onko vaatetuksesta tai välineistä mainittu jotakin erityistä ja varaudu sen mukaan. Huomaa myös, että parinhierontakurssilla molempien parin osapuolten on ilmoittauduttava kurssille. Yksi henkilö voi tehdä molempien ilmoittautumisen puhelimitse, mutta internet-ilmoittautuminen on tehtävä henkilökohtaisesti.

Hyvä tietää:

Muista tarkastaa kurssin kohdalta, käytetäänkö kurssilla oppikirjaa. Mikäli kurssin yhteydessä on mainittu jokin oppikirja, tulee sen olla käytettävissä kurssin aikana.

Osalla kursseista opettaja tuo mukanaan tarvittavaa materiaalia ja siitä kerätään paikan päällä pieni materiaalimaksu. Varauduthan ottamalla mukaan käteistä tarvittavan määrän.

Tutustu liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin kurssitarjontaan.

Tutustu opettajiin

Haluatko tietää lisää opettajistamme?

Lue lisää ainealueen opettajista!

Lue Lisää

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube