Riina Seinelä


Opetan Vantaan aikuisopistossa syyskuussa alkavaa Mannerheimin lastensuojeluliiton lastenhoitokurssia. Kurssilla käsitellään teemoja lapsen kohtaamisesta ja kuulemisesta, leikin merkityksestä sekä ylipäätään lapsen hyvästä hoidosta. Kurssilla aiheisiin perehdytään teorian lisäksi aktiivisen toiminnan keinoin ja aiheita lähestytään konkreettisen esimerkkien kautta. Kurssin alaikäraja on 16-vuotta.

Olen valmistunut vuonna 2016 Jyväskylän yliopistolta kasvatustieteiden kandidaatiksi, varhaiskasvatus pääaineenani. Valmistumisen jälkeen olen tehnyt töitä lastentarhanopettajana sekä suorittanut maisterin tutkintoa töiden rinnalla. Reilun kolmen vuoden ajan olen tehnyt töitä lasten kanssa opettajana päiväkodeissa sekä hoitanut lapsia perheissä niin ympäri Suomea kuin myös Lontoossa. Koenkin pystyväni tarjoamaan kurssille osallistuville paljon konkreettista tietoa teorian lisäksi. Omat vahvuuteni ovat pedagogisessa osaamisessa, lapsen kuulemisessa sekä vuorovaikutusosaamisessa.

Vapaa-ajalla olen aktiivinen musiikin kuuntelija ja pianoa soittelen aina mahdollisuuden tullen. Monipuolinen urheilu on minulle tärkeää ja harrastuksiin kuuluukin golfin, thai boxingin, ratsastuksen ja tanssin lisäksi myös ulkona liikkuminen.‍

Tutustu Riinan kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube